Πρώτο δείγμα από τον νέο Ολυμπιακό

Πρώτο δείγμα από τον νέο Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός δίνει απόψε (18:00) το πρώτο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους, με τους ερυθρόλευκους να αντιμετωπίζουν την Βολφσμπέργκερ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και για μια σειρά από φιλικές αναμετρήσεις. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν χθες την πρώτη τους προπόνηση υπό βροχή στο Στανς, ενώ σήμερα δίνουν το πρώτο τους παιχνίδι για τη νέα σεζόν, κόντρα στην Βολφσμπέργκερ (18:00, Novasports 1).

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει τους ποδοσφαιριστές του και να δει την ετοιμότητα που βρίσκονται, ενώ παράλληλα θα είναι και ένα «ξεμούδιασμα» για τους παίκτες μετά από μια σειρά συνεχόμενων και απαιτητικών προπονήσεων.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι αρκετά πιθανό να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά και τον Τικίνιο Σοάρες, αλλά και τον Πιερ Κουντέ, ενώ προσανατολίζεται να βάλει δυο ενδεκάδες στο ματς.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αποψινή αναμέτρηση είναι η πρώτη από τις έξι που θα δώσουν οι ερυθρόλευκοι επί αυστριακού εδάφους σε διάστημα λίγων ημερών, καθώς ακολουθούν αυτές απέναντι σε Κράσνονταρ, Σάλτσμπουργκ, ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Ούφα και Κραϊόβα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ