Σοκ με Φορτούνη: Ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο!

Σοκ με Φορτούνη: Ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο!

Τρομερή ατυχία και πάλι για τον Κώστα Φορτούνη, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο γόνατο του αριστερού ποδιού στο ματς με τη Βόλφσμπεργκερ

Ο Κώστας Φορτούνης στάθηκε και πάλι άτυχος, καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό του γόνατο στην αναμέτρηση με τη Βόλφσμπεργκερ, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 6 μήνες.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός κατά τη διάρκεια του πρώτου φιλικού επί αυστριακού εδάφους χτύπησε και αποχώρησε στο 27ο λεπτό (μπήκε στη θέση του ο Αποστολόπουλος), ενώ υποβλήθηκε σε μαγνητική που έδειξε πως έχει υποστεί και πάλι σοβαρό τραυματισμό, δυο χρόνια μετά τη ρήξη χιαστού στο δεξί του γόνατο.

Φυσικά το πλήγμα για τον Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μαρτίνς είναι τεράστιο, αφού θα πρέπει να στερηθεί και πάλι από πολύ νωρίς τον πιο ποιοτικό Έλληνα ποδοσφαιριστή και μάλιστα για πολλούς μήνες, με τον «Φόρτου» να πρέπει ξανά να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αποκαταστήσει το πρόβλημα, στο αριστερό του γόνατο αυτή τη φορά.

Μέσα στις επόμενες μέρες, ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού να αποχωρήσει από το Στανς για να επιστρέψει στην Αθήνα, όπου θα υποβληθεί σε επέμβαση και θα ξεκινήσει τον… μακρύ δρόμο της αποκατάστασης που απαιτείται σε έναν τέτοιο τραυματισμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως το καλοκαίρι του 2019 και πιο συγκεκριμένα στις 10 Ιουλίου ο Φορτούνης στο φιλικό με το Αμβούργο (1-1) και πάλι στην Αυστρία υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξιού γονάτου και έμεινε εκτός δράσης για αρκετούς μήνες.

Δείτε τον τραυματισμό του Φορτούνη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ