«Ο Ολυμπιακός θα δώσει φιλικό με τη Γαλατασαράι προς τιμήν του Ομάρ»

«Ο Ολυμπιακός θα δώσει φιλικό με τη Γαλατασαράι προς τιμήν του Ομάρ»

Τούρκικο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ολυμπιακός θα δώσει φιλική αναμέτρηση με τη Γαλατασαράι στα μέσα Ιουλίου, προς τιμήν του Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, καθώς είναι απολύτως καλά μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί στο μάτι, αφού εξερράγη πυροτέχνημα στους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς.

Αυτό μπορεί να συνδυαστεί με φιλικό αγώνα του Ολυμπιακού με την Γαλατά στα μέσα του Ιούλη στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο τιμητικής εκδήλωσης προς τον παίκτη για τα ευχάριστα νέα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της τουρκικής Sabah, ο Νορβηγός που χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στις ΗΠΑ, συνεχίζει τη θεραπεία του και πλησιάζει η στιγμή που θα είναι έτοιμος να παίξει ξανά ποδόσφαιρο, με την επιστροφή του να υπολογίζεται σε φιλικό με την πρώην ομάδα του.

Οι Τούρκοι αναφέρουν ότι και ο Ολυμπιακός και η Γαλατά προσπαθούν να φτιάξουν αυτή την εκδήλωση προς τιμήν του Ομάρ για την περιπέτεια της υγείας του. Αξίζει να σημειωθεί πως η Γαλατασαράι έχει κανονίσει ήδη να δώσει φιλική αναμέτρηση με τον Άρη, στις 3 Ιουλίου, τη δεύτερη χρονικά αναμέτρηση τοων κίτρινων επί Αυστριακού εδάφους.

Η αλήθεια ωστόσο για το συγκεκριμένο φιλικό είναι πως προς το παρόν δεν είναι φιξαρισμένη η αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες, ενώ με τα τωρινά δεδομένα εφόσον, πράγματι κλείσει το ματς θα γίνει λόγω κορωνοϊού κεκλεισμένων των θυρών. Τέλος, ο σκοπός σχετικά με το φιλικό αυτό, είναι αν φιξαριστεί να είναι και η πρόβα τζενεράλε του Ολυμπιακού ενόψει του δεύτερου προκριματικού του Champions League, με μια εκ των Ντιναμό Τιφλίδας ή Νέφτσι Μπακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ