Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ: Η κριτική των παικτών του Αστέρα Τρίπολης

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ: Η κριτική των παικτών του Αστέρα Τρίπολης

Ο Αστέρα Τρίπολης ήταν ο μεγάλος νίκης στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ δείχνοντας πως φέτος στην έδρα του είναι ανίκητος απέναντι στους μεγάλους του ελληνικού πρωταθλήματος.

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι στην Τρίπολη οι Αρκάδες στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων πήραν τον τρίποντο κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ με 3-2 με τα γκολ που οπέτυχαν οι Κυριακόπουλος, Τόνσο και Ιγκλέσιας.

Αθανασιάδης: Έκανε ένα εκπληκτικό παιχνίδι, παρότι η εστία του παραβιάστηκε δύο φορές. Είχε πολλές και καλές αποκρούσεις όπως στις κεφαλιές των Πρίγιοβιτς και Βαρέλα.

Μπέρτος: Είχε το πιο δύσκολο έργο καθώς από την δική του πλευρά ο ΠΑΟΚ έβγαζε το σύνολο των επιθέσεων του στο δεύτερο ημίχρονο.  Στο γκολ του Δικεφάλου έχασε τον Βιερίνια.

Κώτσιρας: Πήρε την θέση του Μπέρτο, σε μια προσπάθεια να περιορίσει τις επιθέσεις του ΠΑΟΚ από την δεξιά πλευρά του Αστέρα, χωρίς και αυτός με μεγάλη επιτυχία.

Γιαννούλης: Έτρεξε αρκετά, είχε καλές μεταβιβάσεις, ενώ συχνά-πυκνά έβγαινε από την άμυνα του να βοηθήσει στην προώθηση του παιχνιδιού του Αστέρα.

Πασαλίδης: Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός έκανε ένα αρκετά καλό παιχνίδι ήταν ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι, ενώ είχε μια πολύ καλή συνεργασία με τον Τριανταφυλλόπουλο.

Τριανταφυλλόπουλος: Κατάφερε να περιορίσει σημαντικά τον Πρίγιοβιτς καθώς η πρώτη φάση του Σέρβου επιθετικού σημειώθηκε στο 75ο λεπτό του αγώνα.

Ιγκλέσιας: Ο αρχηγός του Αστέρα Τρίπολης έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι με σωστές μεταβιβάσεις, ενώ έβαλε και πολλά στοπ στους επιθετικογενείς παίκτες του Δικεφάλου. Στις καθυστερήσεις του αγώνα έδωσε το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να ισοφαρίσουν μετά το πέναλτι που έκανε στον Πρίγιοβιτς. Στην τελευταία φάση του αγώνα όμως πήρε το αίμα του πίσω καθώς πέτυχε γκολ δίνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του.

Μουνάφο: Ο Αργεντινός μέσος κατάφερε αρκετές φορές με τις μαγικές του πάσες να πιάσει αρκετές φορές στον ύπνο την αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ

Τσιλιανίδης: Από τα δικά του πόδια ξεκίνησε το πρώτο γκολ του Αστέρα, ενώ έκανε πολλά χιλιόμετρα καθώς τα ανεβάσματα του ήταν πολλά στο δεύτερο ημίχρονο.

Κυριακόπουλος: Έφτασε τα δύο τέρματα με την φανέλα του Αστέρα, καθώς σήμερα πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του, ενώ είχε συμμετοχή και στο δεύτερο. Έκανε ένα καλό παιχνίδι δίνοντας πολλές λύσεις τόσο επιθετικά, όσο και ανασταλτικά.

Τόνσο: Ο 28χρονος Αργεντινός πέτυχε το δεύτερο γκολ του Αστέρα, ενώ είχε μια εξαιρετική συνεργασία με τους Ιγκλέσιας και Μουνάφο.

Μανιάς: Μπορεί να μην σκόραρε όμως είχε ενεργή συμμετοχή και στο δύο τέρματα του Αστέρα.

Ντουντού: Είχε ένα δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλη περιοχής του ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια δεν ακούμπησε μπάλα.

Καλτσάς: Μπήκε στα τελευταία λεπτά στις αναμέτρησης  και δεν μπορεί να αξιολογηθεί

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ