Αποκάλυψη: Κοντά σε Νέναντ Τόμοβιτς ο Αρης (pics+vids)

Αποκάλυψη: Κοντά σε Νέναντ Τόμοβιτς ο Αρης (pics+vids)

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αρης βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον 33χρονο σέντερ μπακ, Νέναντ Τόμοβιτς – Το who is who του Σέρβου σέντερ μπακ.

Επί τάπητος έχει τεθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Αρη για τη νέα αγωνιστική σεζόν, με τον Ακη Μάντζιο και τους συνεργάτες του να «τρέχουν» παράλληλα πολλές υποθέσεις. Μια από αυτές αφορά κεντρικό αμυντικό. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 33χρονο σέντερ μπακ, Νέναντ Τόμοβιτς.

Ο Σέρβος έχει ύψος 1.84μ., είναι δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός αμυντικός, αλλά μπορεί να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες και στα άκρα της άμυνας. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στη Serie B με τη φανέλα της ΣΠΑΛ. Συγκεκριμένα, έπαιξε σε 38 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ σε 2.848 λεπτά συμμετοχής. Στο τέλος Ιουνίου (30/6) μένει ελεύθερος και πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 395 παιχνίδια και έχει 6 γκολ και 14 ασίστ. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Ραντ και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στον Ερυθρό Αστέρα.

Το 2009 έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, με την Τζένοα να τον αγοράζει από την ομάδα του Βελιγραδίου έναντι 2.2 εκατ. ευρώ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Λέτσε, Φιορεντίνα, Κιέβο Βερόνα και ΣΠΑΛ, ενώ είναι 22 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα ανδρών της Σερβίας.

Τις περισσότερες συμμετοχές τις είχε στην Φιορεντίνα, με την οποία αγωνίστηκε σε 171 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 1 γκολ και 5 ασίστ σε 13.209 λεπτά.

Η μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αγγίζει τις 300.000 ευρώ, αλλά στο παρελθόν είχε φτάσει ακόμα και τα 5.5 εκατ. ευρώ, όταν αγωνιζόταν στους Βιόλα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Νέναντ Τόμοβιτς πέρσι είχε ακουστεί και για την ΑΕΚ. Σύμφωνα με τα όσα είχαν γραφτεί, το όνομά του βρισκόταν στη μεταγραφική λίστα του Ιλια Ιβιτς. Ωστόσο, οι επαφές δεν προχώρησαν, με τον Σέρβο αμυντικό να παραμείνει στην ΣΠΑΛ μέχρι το φετινό καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του Αρη βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 33χρονο κεντρικό αμυντικό, τον οποίο προορίζουν για αντικαταστάτη του Λίντσεϊ Ρόουζ,. Ο 29χρονος σέντερ μπακ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Πολωνία και στην Λέγκια Βαρσοβίας.

Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται στην τελική ευθεία και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση του Νέναντ Τόμοβιτς.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ