«Ντου» για Βάτσλικ ο Ολυμπιακός – Στόχος να αποκτηθεί άμεσα

«Ντου» για Βάτσλικ ο Ολυμπιακός – Στόχος να αποκτηθεί άμεσα

Οι Ερυθρόλευκοι επικεντρώθηκαν στον Τσέχο γκολκίπερ, Τόμας Βάτσλικ, τα έχουν βρει με τον παίκτη και προσπαθούν κλείσουν το deal άμεσα.

Η μεταγραφή του Ζοσέ Σα είναι σε εξέλιξη. Η αποχώρηση του Πορτογάλου γκολκίπερ είναι θέμα χρόνου. Καθώς ειδικά τώρα που αποκλείστηκε η χώρα του από το Euro, θα τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή του Ρούι Πατρίτσιο στη Γουλβς. Μια μεταγραφή-ντόμινο. Καθώς η μετακίνηση του βασικού γκολκίπερ των Πορτογάλων στη Ρόμα, θα ανοίξει τον δρόμο για τη μετακίνηση του Σα στην ομάδα του Μπρούνο Λάζε. Και παράλληλα θα δώσει το… ελεύθερο στον Ολυμπιακό να οριστικοποιήσει τις δικές του κινήσεις για τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Εδώ και αρκετές ημέρες τα ονόματα τερματοφυλάκων που απασχολούν τον Ολυμπιακό είναι λίγο πολύ γνωστά. Αλλά πλέον οι πληροφορίες είναι πολύ συγκεκριμένες και αναφέρουν ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν επικεντρωθεί σε ένα όνομα. Αυτό του Τόμας Βάτσλικ.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Τσεχίας στην πορεία της έως τα προημιτελικά του Euro 2020 αποτελεί τον βασικό στόχο των πρωταθλητών Ελλάδος αυτή τη στιγμή. Οπως αναφέρουν απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες, οι Πειραιώτες εντείνουν τις επαφές τους με την πλευρά του ελεύθερου Τσέχου γκολκίπερ.

Μάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει to10.gr, με τον ποδοσφαιριστή υπάρχει συμφωνία σε όλα. Τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με τα χρόνια συνεργασίας (2+1) όσο και στα χρήματα. Ωστόσο επειδή η παρουσία του έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον και από άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, ο Ολυμπιακός δεν θέλει να περιμένει άλλο και πιέζει, ώστε να πάρει άμεσα οριστικές απαντήσεις από τον Βάτσλικ και τους εκπροσώπους του.

Ειδικά με τους ατζέντηδες υπάρχει εκτεταμένη συζήτηση, καθώς κάνουν το δικό τους «παιχνίδι» και για αυτόν τον λόγο ο Ολυμπιακός προσπαθεί να βρει άκρη. Αν και λέγεται ότι τα τελευταία 24ωρα έχει υπάρξει βελτίωση και σε αυτό το πεδίο.

Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλφόνς Αρεολά υπάρχει πάντα στο κάδρο, αλλά ζήτησε περισσότερο χρόνο για να πάρει την απάντησή του, ενώ σε ό,τι αφορά στον Μάρκο Μπιζότ, η Αλκμααρ δέχεται να παραχωρήσει τον βασικό της γκολκίπερ, αλλά σε πρώτη φάση έχει βάλει στο τραπέζι ένα ποσό κοντά στα 2.000.000 € για τον 30χρονο γκολκίπερ, που μένει ελεύθερος σε έναν χρόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ