ΑΕΚ – Πανιώνιος : Η κριτική των κυανέρυθρων

ΑΕΚ – Πανιώνιος : Η κριτική των κυανέρυθρων

Η κριτική των κυανέρυθρων για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Η μέτρια εμφάνιση των Μασούρα και Σπιριντόνοβιτς, ο συνεπής Βλάχος και το λάθος «διάβασμα» του ματς από τον Γρηγορίου. Διαβάστε την κριτική των παικτών του Πανιωνίου και του τεχνικού των κυανέρυθρων για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, από to10.gr.

Κότνικ: Έκανε αρκετές εντυπωσιακές επεμβάσεις, με τις οποίες απέτρεψε το σκορ να ξεφύγει.

Σταυρόπουλος: Είχε πολλά προβλήματα απέναντι στον Αραούχο, τον οποίο έχασε σε αρκετές φάσεις.

Παπαγεωργίου: Είτε σαν στόπερ, είτε σαν χαφ, είχε ζητήματα στο γήπεδο και δικαίως αποτέλεσε την πρώτη αλλαγή του Γρηγορίου.

Μπανανά: Τα βρήκε δύσκολα κόντρα στον Λιβάγια, τον οποίο κλήθηκε να ανακόψει σε αρκετές φάσεις. Στις περισσότερες χωρίς επιτυχία.

Βλάχος: Γλίτωσε τον Πανιώνιο από βέβαιο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ συνολικά ήταν από τους διακριθέντες για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Κόρμπος: Δεν βρέθηκε στα συνηθισμένα επίπεδα απόδοσης, κάνοντας αρκετά λάθη στον χώρο του κέντρου.

Πινιώτης: Εγκλωβίστηκε στα πλάγια και δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός για την εστία της Ένωσης.

Σαββίδης: Άργησε να μπει στον ρυθμό του αγώνα, μοιάζοντας στο μεγαλύτερο μέρος του ματς χαμένος, ανάμεσα στα χαφ και στα στόπερ της ΑΕΚ.

Σαραμαντάς: Δεν ανέβηκε σχεδόν καθόλου από την πλευρά του, ρίχνοντας το βάρος στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Τομέα που πάντως θα μπορούσε να τα πάει και καλύτερα.

Σπιριντόνοβιτς: Ήταν από τους παίκτες που ο Πανιώνιος περίμενε πράγματα σήμερα, όμως δεν τα βρήκε σε καμία περίπτωση. Με τον Σπιριντόνοβιτς να κινείται σε ρηχά νερά.

Μασούρας: Αγωνίστηκε αρχικά ως φορ και στη συνέχεια ως εξτρέμ, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα της Ένωσης.

Μπραχίμι: H παρουσία του έδωσε ενέργεια και νεύρο στον Πανιώνιο, που πάτησε καλύτερα στο γήπεδο στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα.

Γεσίλ: Ήταν κινητικός και έδωσε μεγαλύτερη ζωντάνια στην επίθεση των φιλοξενούμενων, στα λεπτά που βρέθηκε στο γήπεδο.

Βουκελάτος: Aγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Μιχάλης Γρηγορίου: Επέλεξε να αλλάξει τον σχηματισμό της ομάδας του, παρατάσσοντας τον Πανιώνιο με 3-5-2. Κάτι που δεν βγήκε, αφού η ΑΕΚ έκανε σε αυτό το διάστημα εντυπωσιακή εμφάνιση. Στη συνέχεια κατάφερε να ισορροπήσει το ματς επαναφέροντας το 4-2-3-1, όμως όπως αποδείχθηκε ήταν… αργά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ