«Αφήνει τη Ρίβερ Πλέιτ και πηγαίνει στην Ελλάδα» (vid)

«Αφήνει τη Ρίβερ Πλέιτ και πηγαίνει στην Ελλάδα» (vid)

Ο 30χρονος Ουρουγουανός Καμίλο Μαγιάδα ήταν έτοιμος να υπογράψει στους «μιλιονάριος», αλλά φαίνεται πως δέχτηκε δελεαστική πρόταση από ελληνική ομάδα.

Από ελληνική ομάδα ενδέχεται να χάσει τον Καμίλο Μαγιάδα η Ρίβερ Πλέιτ. O Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής έλυσε το συμβόλαιο του με τη μεξικάνικη Σαν Λουίς και είχε προχωρημένες συζητήσεις με τους «μιλιονάριος». Αλλά, φαίνεται πως προέκυψε κάτι απρόβλεπτο…

Στον αργεντινικό τηλεοπτικό σταθμό «TNT Sports» οι δημοσιογράφοι Μάξι Γκρίλο και Νίκολας Ντιστάζιο υποστήριξαν πως ο Μαγιάδα έχει πρόταση από τη χώρα μας και «το μέλλον του παίκτη είναι στην Ελλάδα».

Οι δύο δημοσιογράφοι δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση, αλλά ο Μαγιάδα έχει κασέ που δεν καλύπτεται από άλλους εκτός των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Μαγιάδα έχει γεννηθεί στις 8 Ιανουαρίου του 1991 και έχει συμπληρώσει 30 χρόνια ζωής. Έχει ύψος 1,74μ. και αποτελεί ένα πραγματικό ποδοσφαιρικό πολυεργαλείο, αφού καλύπτει με άνεση όλη τη δεξιά και την αριστερή πτέρυγα, καθώς και τον «άξονα» της μεσαίας γραμμής. Ο Ουρουγουανός διακρίνεται για τις ανασταλτικές αρετές του και δεν σκοράρει, ούτε δημιουργεί εύκολα.

Φέτος ο Μαγιάδα έπαιξε σε 29 παιχνίδια (2.442 λεπτά) στο πρωτάθλημα του Μεξικό και μοίρασε μία ασίστ. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη Ρίβερ Πλέιτ και έχει 133 συμμετοχές με 5 γκολ και 12 ασίστ. Επίσης, έχει 97 εμφανίσεις με τη Ντανούμπιο στην πατρίδα του, με 5 γκολ και 9 ασίστ. Επιπλέον, ο Μαγιάδα έχει χριστεί 8 φορές διεθνής με την Ουρουγουάη.

Ο 30χρονος παίκτης εντάχτηκε στη Σαν Λούις την 1η Ιουλίου του 2019 και είχε συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο, αλλά αποδεσμεύτηκε πρόωρα πριν λίγες μέρες. Η επιστροφή στο «Μονουμεντάλ» έμοιαζε δεδομένη για τον ποδοσφαιριστή, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Αργεντινών, ήρθαν τα πάνω-κάτω!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ