Ολοκληρώνεται του Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ

Ολοκληρώνεται του Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ

Η μεταγραφή του Νέλσον Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ είναι στην τελική της ευθεία και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να υπάρξουν ακόμη και ανακοινώσεις.

Ο ΠΑΟΚ μετά την απόκτηση του Λούκας Τέιλορ αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να ολοκληρώσει ακόμη μια μεταγραφική κίνηση. Ο λόγος φυσικά για τον Νέλσον Ολιβέιρα, αφού ο Δικέφαλος του βορρά και ο παίκτης είναι σε συνεχείς και προχωρημένες επαφές και είναι απλά θέμα χρόνου να υπάρξει οριστική συμφωνία.

Η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι πολύ μικρή και θεωρείται πως είναι τέτοια που θα ξεπεραστεί για να υπογράψει ο 29χρονος σέντερ φορ άμεσα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Ολιβέιρα που πέρσι αγωνιζόταν στην ΑΕΚ είναι ένας παίκτης που θέλει πολύ ο Ραζβάν Λουτσέσκου για την κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν, ενώ θεωρεί ότι σαν δίδυμο θα «δέσει» πολύ με τον Κάρολ Σφιντέρσκι.

Ο Ολιβέιρα θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Κρμέντσικ και αν θα γίνει κίνηση για την απόκτηση άλλου σέντερ φορ θα εξαρτηθεί από το θέμα της ανανέωσης του Πολωνού φορ, αλλά και αν έρθει κάποια πρόταση για εκείνον μέσα στο καλοκαίρι, ικανή να κάνει τον ΠΑΟΚ να τον παραχωρήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ