Τσιρίλο: «Ο Καμαρά είναι εξαιρετικός, λογικό που τον θέλει η Νάπολι»

Τσιρίλο: «Ο Καμαρά είναι εξαιρετικός, λογικό που τον θέλει η Νάπολι»

Ο Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μαντί Καμαρά και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Νάπολι για την απόκτηση του.

Το «διαμάντι» του Ολυμπιακού, Μαντί Καμαρά, φαίνεται πως «παίζει» πολύ δυνατά για τη Νάπολι, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως είναι στην κορυφή της λίστας των Ναπολιτάνων.

Με αφορμή τα σχετικά δημοσιεύματα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, Μπρούνο Τσιρίλο, μίλησε για τον 24χρονο άσο των «ερυθρολεύκων» στο «Radio Marte» και τον αποθέωσε, ενώ παρότρυνε την ιταλική ομάδα να τον κάνει δικό της.

«Ο Καμαρά είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, πολύ καλός τόσο τεχνικά όσο και σε φυσική κατάσταση και φυσικά έχει μια ωραία δομή. Του αρέσει πολύ να παρακολουθεί τη δράση και πολλές φορές βρίσκεται μέσα σε αυτή. Έχει ένα πολύ καλό προφίλ και είναι βασικός και αναντικατάστατος.

Έχει μεγάλη ορατότητα στον Ολυμπιακό και δεν εκπλήσσομαι που ένας σύλλογος όπως η Νάπολι εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του. Αλλά ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που πουλάει ακριβά τους πολύτιμους παίκτες του, όπως διδάσκει η ιστορία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 44χρονος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ