Ολυμπιακός: Η 11άδα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας (pic)

Ολυμπιακός: Η 11άδα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας (pic)

Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για το σημερινό φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας (19:00).

Συνεχίζονται τα φιλικά του Ολυμπιακού στην Αυστρία, με τους Ερυθρόλευκους στις 19:00 να αντιμετωπίζουν την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Στο παιχνίδι με την βουλγάρικη ομάδα ο Πέδρο Μαρτίνς παρατάσσει τον Ολυμπιακό με την εξής 11άδα: Κρίστινσον, Λαλά, Αβραάμ, Καλογερόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σουρλής, Κουντέ, Βαλμπουενά, Χασάν και Τικίνιο.

Το παιχνίδι πραγματοποιείται στην περιοχή Σβαρτς και είναι το τέταρτο φιλικό που δίνουν οι Πειραιώτες επί αυστριακού εδάφους. Στα τρία προηγούμενα οι Ερυθρόλευκοι αντιμετώπισαν τις Βόλφσμπεργκερ, Κράσνονταρ και Σάλτσμπουργκ.

Στα δύο πρώτα παιχνίδια οι πρωταθλητές Ελλάδας επικράτησαν με 1-0, με τον Αχμέντ Χασάν να σκοράρει το μοναδικό γκολ στον αγώνα με τους Αυστριακούς, ενώ στο δεύτερο ματς με τους Ρώσους σκόραρε ο Βασίλης Σουρλής. Στον αγώνα με τη Σάλτσμπουργκ, η ομάδα του μεγάλου λιμανιού ηττήθηκε με 3-0. Σε ένα ματς στο οποίο ο Ολυμπιακός είχε δύο δοκάρια.

Εκτός από το σημερινό, οι Ερυθρόλευκοι έχουν να δώσουν άλλα δύο φιλικά. Την Παρασκευή (2/7) με την Ούφα και το Σάββατο (3/7) με την Κραϊόβα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Η ανάρτηση για την 11άδα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ