Άρης: Περνάει ιατρικά και υπογράφει ο Ντένις (Vids)

Άρης: Περνάει ιατρικά και υπογράφει ο Ντένις (Vids)

Παίκτης του Άρη πρέπει να θεωρείται ο έμπειρος τερματοφύλακας Ντένις, που αγωνίζεται στη Ζιλ Βιθέντε, αφού βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη και περνάει από ιατρικές εξετάσεις.

Ο Άρης συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς τη μεταγραφική του ενίσχυση για τη νέα σεζόν, με σκοπό να προλάβει τη διορία μέχρι και την απόφαση του CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι. Οι κίτρινοι μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Ιζέτ Χαΐροβιτς, προχωράνε σε ακόμη μια μεταγραφή, αφού τα έχουν βρει σε όλα και με τον Ντένις.

Ο 34χρονος Βραζιλιάνος τερματοφύλακας που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Ζιλ Βιθέντε βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη, όπου αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Ο έμπειρος γκολκίπερ έμεινε ελεύθερος πριν από μερικές μέρες από την πορτογαλική ομάδα και είχε επαφές με τους ανθρώπους των κιτρίνων, με τους οποίους και επήλθε συμφωνία. Ο Άρης έφερε τον Ντένις στην Ελλάδα με άκρα μυστικότητα και πλέον είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ.

Ο Ντένις αγωνιζόταν την τελευταία διετία στη Ζιλ Βιθέντε, ενώ κατά το παρελθόν είχε παίξει μόνο στην πατρίδα του και στις, Πόντε Πρέτα, Σάο Πάολο και Φιγκειρένσε. Στη Πορτογαλία τα δυο τελευταία χρόνια είχε 72 συμμετοχές και ήταν ιδιαίτερα σημαντικός για να μείνει με άνεση η ομάδα στην Liga Nos. Συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 219 ματς, ενώ έχει κατακτήσει και ένα Κόπα Σουνταμερικάνα με την Σάο Πάολο τη σεζόν 2011-12.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ