«Ο Αϊτόρ παίρνει ευκαιρία στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού»

«Ο Αϊτόρ παίρνει ευκαιρία στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού»

Η «El Comercio» δίνει μία νέα διάσταση στο μέλλον του Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα, αφού ισχυρίζεται πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον έχει στο πλάνο του.

Την πρόθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα αποκαλύπτει η ισπανική ιστοσελίδα «El Comercio». Σε σημερινό ρεπορτάζ της, η ιστοσελίδα ασχολείται με τον ποδοσφαιριστή επειδή αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο της Σπόρτινγκ Χιχόν.

Το δημοσίευμα επιβεβαιώνει ότι ο ατζέντης του Αϊτόρ συναντήθηκε στην Αθήνα με άνθρωπο του Παναθηναϊκού και ζήτησε τη λύση του συμβολαίου του πελάτη του. Η διοίκηση της ΠΑΕ απάντησε αρνητικά στο αίτημα του 25χρονου εξτρέμ, αφού συζητά την πώληση του και όχι την αποδέσμευση του.

Το δημοσίευμα τονίζει ότι ο μάνατζερ του Αϊτόρ πρότεινε στους ανθρώπους του Τριφυλλιού να αφήσουν ελεύθερο τον παίκτη και να διατηρήσουν ένα ποσοστό μεταπώλησης 20%. Πρόταση που απορρίφθηκε ασυζητητί…

Το νέο στοιχείο στην υπόθεση είναι ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φέρεται διατεθειμένος να δώσει ευκαιρία στον Αϊτόρ στη διάρκεια της προετοιμασίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Αϊτόρ δεν συμπεριλαμβανόταν στα πλάνα του Λάζλο Μπόλονι, αλλά ο Σέρβος προπονητής θέλει να τον τσεκάρει στις προπονήσεις.

Επιπλέον, ο Αϊτόρ φέρεται να έχει δεχτεί υψηλότερες προσφορές από την Ολλανδία, σε σύγκριση με την αντίστοιχη της Σπόρτινγκ Χιχόν. Η ισπανική ομάδα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί αυτά τα χρήματα και το δημοσίευμα τονίζει ότι η απόκτηση του ποδοσφαιριστή δυσκολεύει σημαντικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ