Καλά νέα για Ολυμπιακό: Αποσύρθηκε η Μαρσέιγ για Παβόν

Καλά νέα για Ολυμπιακό: Αποσύρθηκε η Μαρσέιγ για Παβόν

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν να αντιμετωπίσουν έναν σοβαρό ανταγωνιστή για τη διεκδίκηση του 25χρονου εξτρέμ της Μπόκα Τζούνιορς, όμως αυτός έφυγε από το προσκήνιο.

Στην τελική ευθεία για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης έχουν μπει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Στη short-list τους οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τρία ονόματα: τον Εντμίλσον Τζούνιορ, τον Ζορζ Κέβιν Ενκουντού και τον Κριστιάν Παβόν. Μάλιστα για τον τελευταίο σημειώθηκε μία θετική εξέλιξη αφού ένας σοβαρός «μνηστήρας» απέσυρε το ενδιαφέρον του.

Συγκεκριμένα, η Μαρσέιγ η οποία είχε αρχίσει διαπραγματεύσεις με τη Μπόκα Τζούνιορς για την αγορά του Παβόν, στράφηκε σε άλλον ακραίο επιθετικό. Στη Μασσαλία θα συνεχίσει την καριέρα του ο 21χρονος Αμερικανός, Κόνραντ ντε Λα Φουέντε, ο οποίος ανήκε στη Μπαρτσελόνα.

Αυτός ο οποίος προωθούσε τη λύση του Παβόν στο Βελοντρόμ ήταν ο προπονητής, Χόρχε Σαμπάολι, αλλά ο τεχνικός διευθυντής, Πάμπλο Λονγκόρια προτίμησε τον ντε Λα Φουέντε λόγω χαμηλότερου κόστους.

Ο Σαμπάολι δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο για τον Παβόν. Είναι εκείνος ο οποίος του άνοιξε την πόρτα της Εθνικής Αργεντινής, αφού επί ημερών Σαμπάολι στην «αλμπισελέστε» ο εξτρέμ της Μπόκα Τζούνιορς σημείωσε τις περισσότερες από τις 11 διεθνείς συμμετοχές του. Συνεπώς, οι δυο τους γνωρίζονται καλά και ο Χιλιανός προπονητής ήθελε σαν… τρελός να φέρει στη Γαλλία τον 25χρονο εξτρέμ.

Όμως, εν τέλει η επιθυμία του Σαμπάολι δεν θα πραγματοποιηθεί. Αυτό είναι θετικό για τον Ολυμπιακό, αφού θα ήταν λογικό για τον Παβόν να επιλέξει για τη μετάβαση του στην Ευρώπη, να συνεργαστεί με ένα γνώριμο άτομο, με το οποίο θα νιώθει εμπιστοσύνη. Τώρα, η προοπτική της Μασσαλίας έκλεισε και ο Παβόν θα εξετάσει τις άλλες επιλογές του, μεταξύ των οποίων και ο Πειραιάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ