ΠΑΟΚ: Ολοκληρώνεται του Ολιβέιρα, φουλάρει για κεντρικό χαφ

ΠΑΟΚ: Ολοκληρώνεται του Ολιβέιρα, φουλάρει για κεντρικό χαφ

Ο ΠΑΟΚ είναι θέμα χρόνου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Νέλσον Ολιβέιρα, ενώ από εκεί και πέρα αναμένεται να προχωρήσει άμεσα στην απόκτηση και ενός κεντρικού μέσου.

Παίκτης του ΠΑΟΚ πρέπει να θεωρείται ο Νέλσον Ολιβέιρα, αφού ο Δικέφαλος του βορρά τα έχει βρει σε όλα με τον Πορτογάλο επιθετικό και αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει το deal, πιθανότατα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Το μόνο που απομένει για να επισημοποιηθεί η συμφωνία είναι διαδικαστικά ζητήματα, αφού υπάρχει συμφωνία και στους οικονομικούς όρους αλλά και του παίκτη με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Η μία λεπτομέρεια που δεν έχει διευθετηθεί και θα γίνει στο προσεχές διάστημα είναι να ξεκαθαρίσει ο τρόπος με τον οποίο θα καταβάλλονται τα χρήματα στον παίκτη.

Αυτό θα λυθεί άμεσα, ίσως ακόμη και σήμερα και ο Ολιβέιρα θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει επικοινωνήσει ο ίδιος με τον πρώην άσο της ΑΕΚ για να συζητήσουν τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται να τον χρησιμοποιήσει στον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα όμως ο Δικέφαλος του βορρά δεν σταματάει εδώ, αφού μετά την ολοκλήρωση του deal με τον Πορτογάλο φορ θα φουλάρει για την ενίσχυση του και στη μεσαία γραμμή και μάλιστα άμεσα. Από την ΠΑΕ κοιτάζουν δυο περιπτώσεις παικτών που τα ονόματα τους δεν έχουν γίνει γνωστά και αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να προχωρήσει για τον ΠΑΟΚ η μία εκ των δυο υποθέσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ