ΠΑΟΚ: Το πλάνο του Λουτσέσκου για τις μεταγραφές και ο Κρμέντσικ

ΠΑΟΚ: Το πλάνο του Λουτσέσκου για τις μεταγραφές και ο Κρμέντσικ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει τρεις μεταγραφές οπωσδήποτε και μάλιστα άμεσα για τον ΠΑΟΚ, ενώ την ίδια ώρα η Μπριζ προσέγγισε τον Δικέφαλο του βορρά για την παραχώρηση του Κρμέντσικ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου από την ημέρα που ανέλαβε και πάλι την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ έχει καταστρώσει ένα πλάνο τόσο για το υπάρχον ρόστερ, αλλά και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό και περιμένει να υλοποιηθεί. Μετά την απόκτηση του Λούκας Τέιλορ λοιπόν ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει οπωσδήποτε την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών, πριν ο ΠΑΟΚ αναχωρήσει για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της επόμενης σεζόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν ο Λουτσέσκου έχει ζητήσει από τη διοίκηση έχει εισηγηθεί την απόκτηση σέντερ φορ, εξτρέμ και χαφ, ώστε να υπάρχει το διαθέσιμο υλικό για τους πρώτους αγώνες της ομάδας στην Ευρώπη. «Τους θέλω μαζί μου στην Ολλανδία, πρέπει να τους έχω όλους εκεί, γιατί θα μοντάρω την ομάδα», φέρεται να είπε ο Λουτσέσκου στον Μάκη Γκαγκάτση για να προχωρήσουν οι σχετικές διαδικασίες.

Στο θέμα του επιθετικού φαίνεται πως τις τελευταίες ώρες σημειώνεται ανατροπή, αφού έχουν τις ίδιες πιθανότητες για Τούμπα ο Νέλσον Ολιβέιρα και ο Μίχαελ Κρμέντσικ. Ο πρώτος μοιάζει κλεισμένος από τον ΠΑΟΚ όμως τα δεδομένα με τον Τσέχο άλλαξαν από πλευράς Μπριζ, καθώς προσέγγισε τον Δικέφαλο του βορρά η ίδια και φαίνεται πως έχει «πέσει» στα 3 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ