Ρόουζ: «Κάποια στιγμή θα επιστρέψω στον Άρη»

Ρόουζ: «Κάποια στιγμή θα επιστρέψω στον Άρη»

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ είναι και επίσημα παίκτης της Λέγκια Βαρσοβίας, όμως μίλησε για τον Άρη και τόνισε πως κάποια στιγμή θα γυρίσει στη Θεσσαλονίκη και τους κίτρινους.

Ποδοσφαιριστής της Λέγκια Βαρσοβίας είναι πλέον ο Λίντσεϊ Ρόουζ, ο οποίος ολοκλήρωσε την παρουσία του μετά από δυόμιση χρόνια στον Άρη.

Ο Γάλλος στόπερ συμμετείχε στην έναρξη της προετοιμασίας του Άρη στα Τρία-Πέντε Πηγάδια, όμως κλήθηκε να ταξιδέψει στην Πολωνία για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στη νέα του ομάδα. Σε δηλώσεις του μετά την αποχώρηση του δεν αποχαιρέτησε τους κίτρινους, αλλά ξεκαθάρισε ότι θα επιστρέψει στο μέλλον στους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη LiveSport:

«Νομίζω ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να φύγω. Έδωσα ό,τι είχα για τον Άρη, πήρα πολλά πράγματα και κυρίως αγάπη και πέρασα πολύ όμορφα στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη», ανέφερε αρχικά.

«Η Λέγκια είναι μία μεγάλη ευκαιρία για μένα αλλά και ένα νέο ενδιαφέρον περιβάλλον για την οικογένειά μου. Ελπίζω να τα πάω καλά εκεί, όπως τα κατάφερα και στον Άρη», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, ο Ροζ υπογράμμισε: «Να το ξέρεις, κάποια στιγμή θα γυρίσω. Θέλω πολύ να επιστρέψω στον Άρη σε κάποια φάση. Έχω κάνει φίλους εδώ. Αγαπάω την Ελλάδα. Οπότε ναι, γιατί όχι;».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ