Στην Ελλάδα ο Εντμίλσον Τζούνιορ! (Vids)

Στην Ελλάδα ο Εντμίλσον Τζούνιορ! (Vids)

Ο Βελγο-βραζιλιάνος εξτρέμ της Αλ Ντουχαΐλ Εντμίλσον Τζούνιορ ήρθε στην Ελλάδα και τα σενάρια φουντώνουν.

Ο Ολυμπιακός κινείται για να κλείσει τις μεταγραφικές του υποθέσεις. Με την απόκτηση ενός εξτρέμ κορυφαίου επιπέδου να είναι βασική προτεραιότητα. Για αυτόν τον λόγο οι Ερυθρόλευκοι έκαναν επίσημη πρόταση στην Μπόκα Τζούνιορς για τον Κριστιάν Παβόν, όπως αποκάλυψε to10.gr. Αλλά δεν ασχολούνται μόνο με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνεται ταυτόχρονη διαπραγμάτευση, τόσο για τον Ζορζ Κέβιν Ενκουντού όσο και για τον Εντμίλσον Τζούνιορ, το όνομα του οποίου έχει αποκαλύψει to10.gr.

Και εντελώς ξαφνικά, από το Παρίσι όπου βρισκόταν, ο Εντμίλσον μπήκε στο αεροπλάνο. Και εμφανίστηκε στην Ελλάδα. Ο 26χρονος εξτρέμ έφτασε στη χώρα μας το πρωί της Κυριακής και φρόντισε ο ίδιος να φανερώσει τον προορισμό του. Καθώς έχει ήδη εγκατασταθεί σε γνωστό ξενοδοχείο της Μυκόνου, όπου και αναμένεται να περάσει λίγες από τις ημέρες των διακοπών του.

Προφανώς η άφιξη του Εντμίλσον στην Ελλάδα δεν έχει να κάνει με τις εν εξελίξει επαφές των ανθρώπων του Ολυμπιακού με την Αλ Ντουχαΐλ και με τους εκπροσώπους του. Αλλά αν μη τι άλλο είναι μια εξέλιξη που προκαλεί ενδιαφέρον. Ειδικά από τη στιγμή που λαμβάνει χώρα σε μία περίοδο που και ο ποδοσφαιριστής είναι γνώστης της προσπάθειας που κάνει η ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού.

Εκείνο που πρέπει να σημειωθεί σε ό,τι έχει να κάνει με τον Εντμίλσον Τζούνιορ είναι ότι στον Ολυμπιακό έχουν άριστη άποψη για το ταλέντο και τις δυνατότητές του. Και επειδή υπάρχει και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, που τον γνωρίζει άριστα και έχει εκφραστεί με πολύ θερμά λόγια για την αξία και το ταλέντο του, είναι γνωστές και οι λεπτομέρειες που αφορούν και στον χαρακτήρα του.

Προς το παρόν, λοιπόν, ο Εντμίλσον κάνει διακοπές στη Μύκονο και απολαμβάνει τις ελληνικές ομορφιές. Μένει να φανεί εάν η παρουσία του στη χώρα μας θα μονιμοποιηθεί το επόμενο διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ