Τζαβίδας: Η πιο ακριβή αγορά στην ιστορία του Ατρόμητου

Τζαβίδας: Η πιο ακριβή αγορά στην ιστορία του Ατρόμητου

Ο Μάριος Τζαβίδας ανακοινώθηκε από τον Ατρόμητο για τρία χρόνια και αποτελεί την πιο ακριβή αγορά στην ιστορία της ομάδας του Περιστερίου.

Ο Μάριος Τζαβίδας είναι και επίσημα παίκτης του Ατρόμητου για τα επόμενα τρία χρόνια, με τους Περιστεριώτες να έχουν συμφωνήσει σε όλα για την αγορά του και να πραγματοποιούν την πιο ακριβή αγορά ποδοσφαιριστή στην ιστορία τους. Οι λεπτομέρειες του deal για τον νεαρό ποδοσφαιριστή είναι συγκεκριμένες, με τον Ατρόμητο να καταβάλει ένα ποσό της τάξεως των 120-150.000 ευρώ για να τον κάνει δικό του.

Ο Ατρόμητος δούλευε αρκετό καιρό τη συγκεκριμένη υπόθεση γιατί πιστεύει πάρα πολύ στον παίκτη, όχι μόνο για το μέλλον, αλλά και για το παρόν. Από την άλλη, ο παίκτης δεν είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, έχοντας αρνηθεί όλες τις προτάσεις της πρώην ομάδας του και πλέον γίνεται για πρώτη φορά επαγγελματίας στην καριέρα του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός προβλέπεται από την υπόθεση να έχει έσοδα από τον παίκτη για την παραμονή του στις Ακαδημίες. Τα λεγόμενα τροφεία. Ο Ατρόμητος μόλις κριθεί ποιο είναι ακριβώς αυτό το ποσό θα το πληρώσει κανονικά στην πρώην ομάδα του. Σύμφωνα με το νομικό τμήμα της ΠΑΕ, αυτό το ποσό υπολογίζεται 120-150.000 ευρώ, ωστόσο όποιο κι αν είναι, ο Ατρόμητος θα το καταβάλλει κανονικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ