Τι συνδέει τον Κροάτη «Μέσι» με τον Παναθηναϊκό (vid)

Τι συνδέει τον Κροάτη «Μέσι» με τον Παναθηναϊκό (vid)

Ο Κροάτης επιτελικός μέσος Αλέν Χαλίλοβιτς φέρεται να έχει προσελκύσει την προσοχή του Τριφυλλιού και της Γαλατάσαραϊ.

Κάποτε ο Αλέν Χαλίλοβιτς ήταν ένα από τα «next best thing» του κροατικού ποδοσφαίρου. Η εξέλιξη του δεν δικαίωσε τις προσδοκίες και την τελευταία πενταετία έχει φορέσει έξι φανέλες. Ο Χαλίλοτζιτς στην ηλικία των 24 έχει μετατραπεί σε γυρολόγο και δεν έχει βρει την ποδοσφαιρική Ιθάκη του.

Στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας δεν είναι σίγουρα, αφού ο Κροάτης επιτελικός μέσος μάζεψε ξανά τις βαλίτσες του και αναχώρησε. Με 17 συμμετοχές με 784’ και με μόλις ένα γκολ απολογισμό, μάλλον δεν θα θυμάται ευχάριστα τον βροχερό αγγλικό καιρό.

Τώρα ο Χαλίλοβιτς περιμένει από τον ατζέντη του να του βρει ένα νέο περιβάλλον, στο οποίο θα ανακτήσει την αυτοπεποίθηση του και θα αποδώσει με βάση τις πραγματικές ικανότητες του. Και σύμφωνα με τουρκικό tweet, αυτό θα μπορούσε να είναι στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Γιατί το «τιτίβισμα» αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός και η Γαλατάσαραϊ τσεκάρουν τον Χαλίλοβιτς. Περισσότερες πληροφορίες δεν δίνει το προφίλ που ασχολείται με την ειδησεογραφία της τουρκικής ομάδας.

Μοιάζει δύσκολο να ισχύει, αφού πρόκειται για έναν παίκτη με πτωτική πορεία στην καριέρα του παρά το νεαρό της ηλικίας του. Από την άλλη, ακριβώς αυτό το στοιχείο εξιτάρει. Ο Χαλίλοβιτς είναι μόνο 24 ετών και προλάβει να περάσει από τη Μπαρτσελόνα, τη Μίλαν, τη Σταντάρ Λιέγης, το Αμβούργο και άλλες ομάδες. Βιογραφικό που άλλοι δεν αποκτούν ούτε σε μία ζωή…

Το tweet φαίνεται πως δεν ευσταθεί, τουλάχιστον σε ότι αφορά το Τριφύλλι. Ωστόσο, ο πάλαι ποτέ Κροάτης Μέσι, ο Αλέν Χαλίλοβιτς σίγουρα θα ταίριαζε με ένα club που έχει ερωτική σχέση με τους Κροάτες μπαλαδόρους!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ