Ολυμπιακός: Τετ α τετ Εντμίλσον Τζούνιορ- Ελ Αραμπί

Ολυμπιακός: Τετ α τετ Εντμίλσον Τζούνιορ- Ελ Αραμπί

Μαζί στη Μύκονο οι δύο άσοι…

Έπαιξαν μαζί. Και το έκαναν καλά, όπως επιβεβαιώνουν οι αριθμοί. Τριάντα γκολ ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, 7 με 4 ασίστ ο Εντμίλσον Τζούνιορ στη σεζόν που «σμίξανε» στα χρώματα της Αλ Ντουχαίλ του Κατάρ. Αν υπάρχει περίπτωση να βρεθούν ξανά παρέα; Διόλου απίθανο. Ένας από τους τρεις βασικούς «στόχους» του Ολυμπιακού για τη θέση στο ρόστερ που άφησε ο Αρμίντο Μπρούμα, είναι ο –γεννημένος στη Λιέγη- Βραζιλιάνος winger. Εκείνος, ο Κριστιάν Παβόν και ο Κέβιν Ενκουντού είναι οι περιπτώσεις που εξετάζει ο πρωταθλητής Ελλάδας. Για εκείνους μιλά, για εκείνους δημιουργεί τις προϋποθέσεις ως ότου κάνει την τελική του επιλογή.

Ας αφήσουμε τον μέλλοντα όμως. Ας μείνουμε στον ενεστώτα. Διότι όπως φαίνεται Εντμίλσον και Ελ Αραμπί παρέα είναι. Στο ίδιο ξενοδοχείο μένουν στη Μύκονο. Εκμεταλλεύθηκε ο σέντερ φορ των Ερυθρόλευκων το ολιγοήμερο ρεπό που δόθηκε από τον Πέδρο Μαρτίνς και σύμφωνα με πληροφορίες είναι ήδη στο νησί των Ανέμων. Αν κρίνουμε από το ξενοδοχείο που επέλεξε για τη σύντομη διαμονή του (μιας και την Τετάρτη ξεκινούν οι προπονήσεις στον Ρέντη); Τότε λογικά πήγε για να βρει τον άλλοτε συμπαίκτη του.

Πέτυχε διάνα με τον Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι του ΄19. Τότε που ο Μαροκινός ήταν απέναντι στον Μάρκους Μπεργκ για μια θέση στο ρόστερ της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς. Οι περισσότεροι ήθελαν τον άλλοτε άσο του Παναθηναϊκού με τον οποίο γίνονταν «παιχνίδι» εκείνες τις ημέρες. Ο Φρανσουά Μοντέστο και ο Πέδρο Μαρτίνς όμως ψήφισαν Ελ Αραμπί. Και η δικαίωση τους δεν αμφισβητείται. Το γεγονός λοιπόν ότι προφανώς οι ίδιοι άνθρωποι εξετάζουν ξανά έναν ποδοσφαιριστή από το πρωτάθλημα του Κατάρ, και ότι τον έχουν ξεχωρίσει σε αυτή την shortlist κάτι λέει. Όπως σίγουρα κάτι λέει και ότι δεν μιλάμε απλά για έναν «δημιουργό» από τα άκρα, αλλά για ποδοσφαιριστή που «ξέρει» το παιχνίδι του Ελ Αραμπί. Που έχει αγωνιστεί μαζί του. Που γνωρίζει τα πατήματα του στο γήπεδο.

Ο Εντμίλσον έφτασε στη χώρα μας το πρωί της Κυριακής και αποκάλυψε ο ίδιος την επίσκεψη του μέσα από τα social media. Προφανώς η άφιξη του στην Ελλάδα δεν έχει να κάνει με τις εν εξελίξει επαφές των ανθρώπων του Ολυμπιακού με την Αλ Ντουχαΐλ και με τους εκπροσώπους του (και ο Μάρκο Μπιζότ άλλωστε στην Κρήτη είναι). Σε αυτές τις περιπτώσεις όμως ποτέ δεν ξέρεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ