Κουτσιανικούλης: «Αν είχες φάει πριν την προπόνηση με τον Σάντος, πήγαινες στα… πευκάκια!»

Κουτσιανικούλης: «Αν είχες φάει πριν την προπόνηση με τον Σάντος, πήγαινες στα… πευκάκια!»

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης μίλησε για το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ αλλά και την εμπειρία του από τη συνεργασία του με τον Φερνάντο Σάντος.

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης παραχώρησε συνέντευξη στον «Metropolis 95.5» και μεταξύ άλλων μίλησε για το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ αλλά και τη συνεργασία του με τον Φερνάντο Σάντος.

«Γενικά είμαι έτοιμος. Και ποδοσφαιρικά πάντα» είπε με νόημα και συνέχισε:

Για το δίλλημα Κρμέντσικ ή Ολιβέιρα: «Εχω μείνει λίγο πίσω. Γιατί έχω δώσει βαρύτητα τι θα γίνει με την αναδιάρθρωση και δεν παρακολούθησα τα μεταγραφικά και τα ξεκινήματα των ομάδων. Δεν έχω ξεκάθαρη άποψη. Είχα πει σίγουρα ότι ανεβαίνει ο πήχης με την έλευση του Λουτσέσκου. Βλέπω την ομάδα, τώρα θα δείξει. Έχω φίλους στον ΠΑΟΚ. Ήμουν το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη».

Για το πέρασμά του από τον Δικέφαλο σημείωσε: «Το έχω αναφέρει ξανά, ίσως ήταν λάθος εποχή τότε που ήρθα. Οι συνθήκες ήταν διαφορετικές σε σχέση με τώρα στο θέμα διαχείρισης νεαρών παικτών. Τώρα τους «σπρώχνουν» τους νέους, ό,τι και να γίνει. Εγώ ήμουν με προπονητή τον Φερνάντο Σάντος. Η προπόνησή του ήταν στα κόκκινα.

Αν είχες φάει πιο πριν τα είχες… βγάλει στα πευκάκια στη Σουρωτή. Ο τρόπος που μιλάει, έχει σοβαρότητα, δεν κάνει τίποτα στην τύχη. Είναι πολύ εργατικός. Στον ΠΑΟΚ τον χαρακτήριζε το μηδέν πίσω. Αυτό τον βοήθησε και τον πήγε ψηλά. Το… καφέ μπουφάν δεν το πήρε κανείς. Αν βόλευε θα το φορούσε και στο Euro (γέλια).

Θυμάμαι τελευταία αγωνιστική παίζαμε με τον Εργοτέλη στην Τούμπα και μπαίνει στα αποδυτήρια. Μας είπε βάλτε όσα γκολ θέλετε, αλλά μην φάτε με τίποτα. Γιατί θα έμενε στην ιστορία εκείνη η σεζόν. Και το τρώμε και στον πάγκο έγινε χαμός, έλεγε διάφορα στα πορτογαλικά.

Τότε δεν ήταν ίδια η κατάσταση, υπήρχαν καθυστερήσεις, δεν ήταν όπως τώρα με τον κ. Σαββίδη. Εμείς τότε ήμασταν πίσω. Έφυγα και στα επόμενα 2-2,5 χρόνια έπαιρνα λεφτά».
Τόνισε ότι: «Δεν μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα. Τα χρήματα τα αξιοποίησα, έχω επιχείρηση στην Λάρισα. Πήραμε ένα τεράστιο ακίνητο και έχουμε μία σχολή μπαλέτου που μπορούμε να δώσουμε και πτυχίο».

Κατέληξε λέγοντας: «Εγώ είμαι στην αναμονή. Περιμένω να ξεκαθαρίσει το τοπίο με την αναδιάρθρωση, τώρα είναι στον αέρα. Δεν ξέρω αν θα γίνει ή δεν γίνει, λένε θα γίνει σίγουρα, αλλά είμαστε στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια, εκτός από την Super League 1, καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει μία αβεβαιότητα. Είναι όλα νεκρά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ