Τι δουλειά έχει στην Αθήνα ο μάνατζερ του Λιβάγια

Τι δουλειά έχει στην Αθήνα ο μάνατζερ του Λιβάγια

Ο Βιτσέντζο Καβαλιέρε είχε συνεργασία με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, αφού φαίνεται πως ήρθε με… γεμάτα χέρια.

Ο Μάρκο Λιβάγια έχει τελειώσει από την ΑΕΚ, από τον προηγούμενο Ιανουάριο. Έλυσε το συμβόλαιο του, εντάχτηκε στη Χάιντουκ και θα συνεχίσει τη φετινή σεζόν. Οπότε, τι δουλειά έχει ο ατζέντης του Κροάτη επιθετικού, Βιντσέντζο Καβαλιέρε με τους ανθρώπους της Ένωσης;

Γιατί ο Ιταλός μάνατζερ βρίσκεται στην Αθήνα και σύμφωνα με πληροφορίες, συναντήθηκε με παράγοντες της ΑΕΚ. Φυσικά, δεν πρόκειται ο Κροάτης να φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα.

Ο Καβαλιέρε έχει και άλλες συνδιαλλαγές με την Ένωση, αφού στο πελατολόγιο του έχει τον Στράτο Σβάρνα. Ο διεθνής αμυντικός εκπροσωπείται εδώ και λίγους μήνες από τον Καβαλιέρε, ο οποίος έχει αναλάβει να του βρει ομάδα στο εξωτερικό.

Άλλωστε, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι η ΑΕΚ έχει τοποθετήσει τον Σβάρνα στη «βιτρίνα» της. Οι «κιτρινόμαυροι» αρχικά πίστευαν ότι ο Σβάρνας θα μπορούσε να εξελιχτεί σε στυλοβάτη της άμυνας για πολλά χρόνια, αλλά η πραγματικότητα τους διέψευσε. Οπότε, τώρα προσπαθούν να πουλήσουν τον παίκτη και να αποκομίσουν κέρδος.

Είναι πιθανόν ότι ο Καβαλιέρε ήρθε στην Αθήνα επειδή φέρνει κάτι για τον 24χρονο αμυντικό και θα ενημερώσει σχετικά τη διοίκηση της ΑΕΚ. Εάν θα είναι αρκετά καλό για να οδηγήσει τον Σβάρνα στη μετακόμιση, θα το μάθουμε σύντομα…

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ