Η… οδύσσεια του Πέδρο Μαρτίνς

Η… οδύσσεια του Πέδρο Μαρτίνς

Από την Αθήνα στην Κωνσταντινούπολη και από εκεί στην… αναμονή για πτήση για την Τιφλίδα ο Πορτογάλος τεχνικός.

Δεν ήθελε να του μεταφέρει κανένας άλλος όλα όσα θα συμβούν. Δεν ήθελε ούτε να μείνει πίσω και να δει το παιχνίδι από την τηλεόραση. Όσα ένας προπονητής βλέπει στο «ζωντανό» γήπεδο είναι… θησαυρός για το μπλοκάκι του. Και για την προετοιμασία της ομάδας του. Ο Πέδρο Μαρτίνς γνώριζε πως ένα ταξίδι στην Τιφλίδα, την τελευταία στιγμή, θα ήταν κουραστικό. Αλλά το διακύβευμα είναι τεράστιο.

Ο Ολυμπιακός σε λίγες μέρες θα μπει στο γήπεδο για τις επίσημες υποχρεώσεις του. Και τι υποχρεώσεις. Τα προκριματικά που σε οδηγούν στα… αστέρια. Ντιναμό Τιφλίδας ή Νέφτσι Μπακού το πρώτο εμπόδιο γι’ αυτά.

Το απόγευμα της Τετάρτης το πρώτο μεταξύ τους ματς στις 19:00. Παρουσία του προπονητή του Ολυμπιακού. Ο Μαρτίνς αναχώρησε σήμερα από την Αθήνα για την Κωνσταντινούπολη. Και από εκεί στην… αναμονή.

Για μια πτήση προς Τιφλίδα, προκειμένου να είναι αύριο το απόγευμα στο γήπεδο της Ντιναμό και να δει από κοντά τους υποψήφιους αντιπάλους της ομάδας του. Να έχει καθαρή άποψη για τον αντίπαλο που θα βρει μπροστά του ο Ολυμπιακός στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Δεν θα είναι στις προπονήσεις του Ολυμπιακού αύριο και μεθαύριο, καθώς θα επιστρέψει στην Αθήνα το απόγευμα της Πέμπτης. Με γεμάτο μπλοκάκι και με σημειώσεις που θα μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές του. Ώστε εκείνοι να είναι έτοιμοι στα παιχνίδια που έρχονται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ