Τι λένε οι Ισπανοί για Βάτσλικ, Γρανάδα και Ολυμπιακό

Τι λένε οι Ισπανοί για Βάτσλικ, Γρανάδα και Ολυμπιακό

Ο Τόμας Βάτσλικ απασχολεί τη... μισή Ευρώπη μετά τις τρομερές εμφανίσεις του στo Euro, με τους Ισπανούς να βάζουν στο παιχνίδι εκτός από τον Ολυμπιακό και τη Γρανάδα.

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει στην αγορά για τερματοφύλακα, καθώς η παραμονή του Ζοσέ Σα στο λιμάνι δεν είναι σίγουρη, ειδικά από τη στιγμή που ο Ρούι Πατρίσιο πωλείται από τη Γουλβς στη Ρόμα. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας των ερυθρόλευκων είναι κοντά στην πώληση, κάτι που σημαίνει ότι εντείνονται πλέον οι προσπάθειες για απόκτηση γκολκίπερ.

Ο Νο. 1 στόχος του Ολυμπιακού είναι ο Τόμας Βάτσλικ, που έκανε τρομερό Euro με την Τσεχία και έμεινε ελεύθερος από την Σεβίλλη. Όπως διαβάσατε από to10.gr χθες το βράδυ, ο Τσέχος είναι κοντά στην απόκτηση του Βάτσλικ, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ισπανία, ο Ολυμπιακός, η Γρανάδα και η Νάπολι είναι οι ομάδες που έχουν κάνει κρούση στον παίκτη, ενώ οι ερυθρόλευκοι φαίνεται να έχουν αρκετές ελπίδες, αφού οι Ίβηρες ξεκαθαρίζουν πως ο Βάτσλικ δεν έχει καμία συμφωνία με τους παρτενοπέι παρά τα όσα γράφονται στην Ιταλία.

Για αυτό τον λόγο εμπλέκουν και τη Γρανάδα στο «κόλπο» λέγοντας πως είναι ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους, αλλά δύσκολα θα καταφέρει να τον κάνει δικό της. Ο λόγος είναι το μεγάλο συμβόλαιο που έχει, αλλά και οι κρούσεις από Ολυμπιακό και Νάπολι που είναι πιο κοντά στα «θέλω» του Τσέχου. Μάλιστα τα ισπανικά δημοσιεύματα καταλήγουν ότι αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να ξεκαθαρίσει και η ομάδα του Βάτσλικ, με τη Γρανάδα να έχει ελάχιστες πιθανότητες, συγκριτικά με Ολυμπιακό και Νάπολι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ