Βάτσλικ: Μια ανάσα από τη συμφωνία ο Ολυμπιακός

Βάτσλικ: Μια ανάσα από τη συμφωνία ο Ολυμπιακός

Κοντά στον τερματοφύλακα- αποκάλυψη του Euro, Τόμας Βάτσλικ, ο Ολυμπιακός. Μάχη με τη Νάπολι. Πάντα στο παιχνίδι ο Μπιζότ

Μόλις χθες ο Ολλανδός τερματοφύλακας Μάρκο Μπιζότ, με δηλώσεις του επιβεβαίωσε τις κουβέντες του Ολυμπιακού με την Άλκμααρ για την μετακίνηση του σε φόντο Ερυθρόλευκο. Και προφανώς για να το λέει ο ίδιος -και μαζί να λέει πόσο πολύ θα ήθελε να βρεθεί στον πρωταθλητή Ελλάδας- δεν υπάρχει μόνο καπνός, αλλά και φωτιά.

Ο Μπιζότ είναι δεδομένα στην κόκκινη ατζέντα για τον «1». Είναι όμως ο ένας από τους δυο υποψηφίους. Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι; Στην πραγματικότητα εξ αρχής ήταν η «εναλλακτική» αν δεν τρέξει το σχέδιο Νο 1. Αν δεν προκύψει το deal που ο Ολυμπιακός μεθοδικά χτίζει εδώ και εβδομάδες: Εκείνο που θα φέρει στην Ελλάδα, τον τερματοφύλακα-αποκάλυψη του Euro. Τον Τόμας Βάτσλικ.

Τον 32χρονο που όχι μόνο ο Ολυμπιακός δεν.. εγκατέλειψε την ιδέα απόκτησης του, αλλά που όπως φαίνεται είναι κοντά στο να κερδίσει και τη μάχη για την απόκτηση του. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Πειραιώτες έχουν προχωρήσει πολύ το θέμα του Τσέχου που έμεινε ελεύθερος από την Σεβίλλη. Παρά το γεγονός ότι στην υπόθεση είναι «γερά» και η Νάπολι, έχουν πολύ καλή επικοινωνία και με τους ατζέντηδες αλλά κυρίως (ΚΑΙ) με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Τον Βάτσλικ που εδώ και καιρό με τον τρόπο του έχει στείλει «μήνυμα» πως τον ενδιαφέρει πολύ η προοπτική να φορέσει τα Ερυθρόλευκα γάντια. Να είναι ο βασικός του τερματοφύλακας στην επόμενη Τσάμπιονς Λιγκ πρόκληση.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Ή για να το θέσουμε αλλιώς; Ο Ολυμπιακός είναι μια κίνηση μακριά από το «ματ» σε αυτή την πραγματικά δύσκολη μεταγραφική ιστορία. Για έναν ποδοσφαιριστή που η «μετοχή» του έπειτα από την παρουσία του στο Euro ανέβηκε πολύ. Όπως έχει αναφέρει ξανά to10.gr δεν είναι μόνο η Νάπολι που φυσικά έχει τις δικές της πιθανότητες. Είναι και το γεγονός ότι στο ξεκίνημα των συνομιλιών ο Βάτσλικ προκάλεσε και το ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου που έψαχνε αναπληρωματικό τερματοφύλακα.

Τα νεότερα μπορεί να προκύψουν πλέον ανά πάσα στιγμή, σε αυτή την υπόθεση. Φυσικά δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να θελήσει να συμφωνήσει και με τον Βάτσλικ και τον Μπιζότ, όσο ο Ζοσέ Σα είναι ακόμη εδώ. Διότι για τον Πορτογάλο είναι κάτι σαν κοινό μυστικό ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γουλβς. Ακόμη όμως δεν έχει κυλήσει ολόκληρο το… ντόμινο που αναμένεται απο τις αρχές του Ιούνη. Και αν δεν φύγει ο Σα προφανώς δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί καμία συμφωνία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ