Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού πηγαίνει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας με 8.6 εκατ. λίρες

Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού πηγαίνει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας με 8.6 εκατ. λίρες

Μπορεί στον Ολυμπιακό να μην ικανοποίησε με την απόδοσή του, ωστόσο ο Ρούμπεν Βινάγκρε είναι μια ανάσα από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας η οποία πληρώνει 8,6 εκατ. λίρες στη Γουλβς για να τον κάνει δικό της.

Την περσινή σεζόν ο Ρούμπεν Βινάγκρε αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού από τη Γουλβς ωστόσο μετά από ένα εξάμηνο στον Πειραιά, αποχώρησε αφού δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του. Στη συνέχεια παραχωρήθηκε εκ νέου από τους «Λύκους» στη Φαμαλικάο όπου βρήκε ξανά τον εαυτό του πραγματοποιώντας 20 εμφανίσεις με 3 ασίστ στο πρωτάθλημα.

Έτσι κέντρισε το ενδιαφέρον των μεγάλων της Πορτογαλίας με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας να είναι αυτή που όπως φαίνεται θα τον κάνει δικό της. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «footballinsider247», οι πρωταθλητές Πορτογαλίας δίνουν 8.6 εκατ. λίρες στη Γουλβς και υπάρχει πλέον συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων για την παραχώρηση του 22χρονου μπακ.

Πολύ «ζεστή» για τον παίκτη ήταν και η Μπενφίκα ωστόσο όπως όλα δείχνουν η Σπόρτινγκ είναι αυτή που θα κάνει δικό της τον Βινάγκρε αφού κατάφερε να συμφωνήσει με τη Γουλβς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ