Προχωρά για Πικέρες, αλλά δεν παίζει μόνος του- Τι γίνεται στον «1»- «Κρυφτό» της Μπεσίκτας για Ενκουντού

Προχωρά για Πικέρες, αλλά δεν παίζει μόνος του- Τι γίνεται στον «1»- «Κρυφτό» της Μπεσίκτας για Ενκουντού

Σε πολλά μέτωπα ο Ολυμπιακός για τον «δεύτερο κύκλο» των μεταγραφών

Οι μηχανές στο φουλ. Οι συζητήσεις πολλές, ου μην και οι προτάσεις. Ο συντελεστής δυσκολίας όμως υψηλός από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός στοχεύει μεταγραφικά σε ποδοσφαιριστές που ως επί το πλείστο απασχολούν ομάδες των κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης. Και πραγματικά όσο οι μέρες περνούν τόσο αυξάνεται και το ενδιαφέρον για τις τελικές αποφάσεις. Όχι σε ένα, αλλά σε τρία διαφορετικά μέτωπα. Τερματοφύλακας, αριστερός μπακ, winger.

Ποια είναι τα νεότερα; Κυρίως εκείνα που αφορούν στον αριστερό μπακ. Διότι ο Ολυμπιακός –σύμφωνα με πληροφορίες- προχωρά τις συζητήσεις του με την Πενιαρόλ για τον Χοακίν Πικέρες. Τον 23άχρονο Ουρουγουανό διεθνή που όπως φαίνεται είναι η 1η επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς από τη λίστα υποψηφίων που έχει στα χέρια του. Τελειώνει το συμβόλαιο του Πικέρες τον Δεκέμβρη του ΄22. Επί της ουσίας λοιπόν η ομάδα του θέλει να τον πουλήσει τώρα ή το αργότερο ως το τέλος της χρονιάς. Είχε πέρσι ο Πικέρες 36 συμμετοχές και 5 ασίστ. Έφτασε να φορέσει το εθνόσημο (και αν δεν είχε έναν μικρό τραυματισμό θα ήταν και στην αποστολή για το Κόπα- Αμέρικα).

Θα ήταν παράξενο να πιστέψουν οι Ερυθρόλευκοι θα… έπαιζαν μόνοι τους σε αυτή την ιστορία. Και τέλος πάντων οι «υποθέσεις» δεν χρειάζονται. Μπήκε η Κάντιθ για τον παίκτη. Μιλά και εκείνη με την Πεναριόλ. Και μια ομάδα La Liga προφανώς είναι ένας αντίπαλος που δεν τον θες στις μεταγραφικές αναζητήσεις σου. Έχει δυσκολέψει αρκετά το θέμα. Ο Ολυμπιακός όμως φέρεται να επιμένει. Και αυτό έχει τη σημασία του.

Όπως επιμένουν οι Πειραιώτες να περιμένουν και μια απάντηση από τη Μπεσίκτας για τον Ζορζ Κέβιν Ενκουντού, ώστε να μετρήσει τις πιθανότητες του για το αν μπορεί να προχωρήσει το θέμα με τον 26άχρονο Γάλλο εξτρέμ. Πέρσι που αυτή η υπόθεση ήταν σαφώς ευκολότερη, ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τον Αρμίντο Μπρούμα. Φέτος που δείχνει να τον ενδιαφέρει πολύ περισσότερο ο Γάλλος, η Μπεσίκτας δεν είναι το ίδιο συνεργάσιμη. Τι μεσολάβησε: 38 συμμετοχές, 8 γκολ, 5 ασίστ τη σεζόν 2020-21. Πολύ σημαντικός στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ποιο είναι το φοβερό; Ότι στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι η Μπεσίκτας βλέπει εκείνη τώρα τον Μπρούμα. Θυμίζουμε ότι στη λίστα του Ολυμπιακού για τον winger είναι οι ακόμη δυσκολότερες υποθέσεις του Εντμίλσον Τζούνιορ και του Κριστιάν Παβόν.

Και όσο για τον άσο; Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει πλέον 100% στο χέρι του την υπόθεση του Τόμας Βάτσλικ. Του Τσέχου που έκανε καταπληκτικό Euro και που έχει στα χέρια του πρόταση και από την Νάπολι. Οι Πειραιώτες δεν αποκλείεται να κάνουν άμεσα την τελική τους κίνηση. Από την άλλη συνεχίζουν να συνομιλούν και με την Άλκμααρ για τον Μάρκο Μπιζότ. Ίσως γιατί με αυτόν τον τρόπο «κερδίζουν» χρόνο ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση του Ζοσέ Σα που «οκ» στην Γουλβς είναι να πάει, αλλά σήμερα το πρωί ήταν κανονικά στον Ρέντη. Αν δεν φύγει ο Πορτογάλος, προφανώς δεν είναι απλό ο πρωταθλητής να τελειώσει το θέμα του τερματοφύλακα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ