Παραμένει στο «κόλπο» για Ρόνι Λόπες ο Ολυμπιακός (vids)

Παραμένει στο «κόλπο» για Ρόνι Λόπες ο Ολυμπιακός (vids)

Ο Ρόνι Λόπες είναι ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για τα εξτρέμ, η Σεβίλλη είναι ανοιχτή να τον παραχωρήσει και η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Ο Ολυμπιακός είναι σε αναζήτηση του κατάλληλου εξτρέμ για τη νέα σεζόν, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει ξεχωρίσει αρκετές επιλογές. Όπως διαβάσατε από to10.gr, οι ερυθρόλευκοι έχουν πολλά μέτωπα ανοιχτά όσον αφορά το μεταγραφικό παζάρι και ο πλάγιος επιθετικός είναι ένα από αυτά, με τα ονόματα που «παίζουν» να είναι πολλά.

Ένα από αυτά είναι και του Ρόνι Λόπες, ο οποίος αγωνίζεται στη Σεβίλλη και είναι ένας παίκτης που αρέσει αρκετά στον Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος εξτρέμ ανήκει στην ομάδα της Ανδαλουσίας, όμως είναι ανοιχτή σε προτάσεις για εκείνον είτε με τη μορφή δανεισμού είτε για κανονική μεταγραφή.

Το ενδιαφέρον για τον Λόπες είναι έντονο, καθώς πέρα από τον Ολυμπιακό που δεδομένα κοιτάζει τον παίκτη, αρέσει και στη Γαλατασαράι αλλά και σε ομάδες του top 5. Από εκεί και πέρα σύμφωνα με όσα αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», αναμένονται άμεσα εξελίξεις στην περίπτωση του, ενώ δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να κάνει ακόμη και επίσημη κρούση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός Πορτογάλος εξτρέμ αμείβεται με 2.7 εκατ. ευρώ στους Ισπανούς, έχει πρόταση από την Μπενφίκα, ενώ η Σεβίλλη είναι πιθανό να του δώσει μια ακόμη ευκαιρία στην προετοιμασία της. Η περίπτωση του δεν είναι εύκολη ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για έναν παίκτη που θέλουν πολλές ομάδες. Ο Λόπες είναι 25 χρόνων και αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης, κυρίως από τα δεξιά παρότι αριστεροπόδαρος, προκειμένου να μπορεί να συγκλίνει.

Έχει γεννηθεί στη Βραζιλία αλλά είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, αλλά και με την πρώτη ομάδα όπου έχει 2 συμμετοχές. Σε συλλογικό επίπεδο μιλάμε για έναν παίκτη που έχει συνολικό ποσό που έχει δαπανηθεί για εκείνον πάνω από 38 εκατ. ευρώ, ενώ η Σεβίλλη το 2019 είχε δώσει 25 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό του.

Ξεκίνησε από τις μικρές ομάδες της Μπενφίκα την καριέρα του, ενώ στη συνέχεια πήγε στη Μάντσεστερ Σίτι. Από εκεί πήγε με τη μορφή δανεισμού στη Λιλ είχε εξαιρετική παρουσία και οι πολίτες το καλοκαίρι του 2015 τον πήραν πίσω.

Τότε η Μονακό αποφάσισε να καταβάλλει 12 εκατ. ευρώ στη Σίτι για να τον αποκτήσει, ενώ και πάλι πήγε δανεικός στη Λιλ από τους Μονεγάσκους, προτού έρθει η μεγάλη μεταγραφή στη Σεβίλλη για 25 εκατ. ευρώ. Με τη Λιλ και στις δυο θητείες του είχε συνολικά 72 συμμετοχές, 12 γκολ και 9 ασίστ, ενώ στη Σίτι είχε 5 ματς, 1 γκολ και μια ασίστ. Με τη φανέλα της Μονακό ήταν εξαιρετικός και εκτόξευσε την αξία του, έχοντας 82 ματς, 21 τέρματα και 14 ασίστ. Στη Σεβίλλη δεν αγωνίστηκε πολύ έχοντας 14 ματς συνολικά και μια ασίστ, ενώ πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στη Νις όπου είχε μια γεμάτη σεζόν με 33 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και 5 γκολ και 2 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ