«Με Απόλλωνα Λεμεσού η πρόβα τζενεράλε της ΑΕΚ»

«Με Απόλλωνα Λεμεσού η πρόβα τζενεράλε της ΑΕΚ»

Ο Απόλλωνας Λεμεσού θα είναι ο αντίπαλος της ΑΕΚ στην πρόβα τζενεράλε της 15ης Ιουλίου στο ΟΑΚΑ όπως αναφέρει δημοσίευμα από την Κύπρο.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Μπριζ (9/7) στο τελευταίο της φιλικό επί ολλανδικού εδάφους και στη συνέχεια επιστρέφει στην Ελλάδα όπου θα αρχίσει να στρέφει πλέον την προσοχή της στο πρώτο ματς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Πριν από εκείνα τα παιχνίδια όμως η Ένωση θα πραγματοποιήσει την πρόβα τζενεράλε της σε φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 15 του μηνός και θα είναι και το πρώτο της ματς μπροστά στον κόσμο της μετά από τον Μάρτιο του 2020.

Μέχρι τώρα δεν είχε γίνει γνωστό το ποιος θα είναι ο αντίπαλος σε αυτό το ματς αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα από την Κύπρο, ο Απόλλωνας Λεμεσού θα είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ.

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «kerkida.net»:

«Στις 14 Ιουλίου ο Απόλλων Λεμεσού πετά για Αθήνα όπου θα αντιμετωπίσει στις 15 Ιουλίου την ΑΕΚ σε ένα δυνατό τεστ. Ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και αυτό έχει παίξει καταλυτικό ρόλο για να προγραμματιστεί το φιλικό. Έμειναν κάποιες λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί το ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ