Ρομάνο: «Οριστικά στη Γουλβς ο Σα» – Κλείνει ο Βάτσλικ, τι λένε οι Ολλανδοί για Μπιζότ

Ρομάνο: «Οριστικά στη Γουλβς ο Σα» – Κλείνει ο Βάτσλικ, τι λένε οι Ολλανδοί για Μπιζότ

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο επιβεβαιώνει ότι ο Ζοσέ Σα προβάρει τη φανέλα των «λύκων» και τα ολλανδικά ΜΜΕ θεωρούν τη μεταγραφή ως προάγγελο της άφιξης του Μπιζότ στον Ολυμπιακό, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται μια ανάσα από τον Βάτσλικ.

Οι εξελίξεις «τρέχουν» με μεγάλη ταχύτητα στην υπόθεση του Ζοσέ Σα. Όπως διαβάσατε στο «10», η οριστικοποίηση της ένταξης του Ρούι Πατρίτσιο στη Ρόμα θα πυροδοτήσει ένα ντόμινο μετακινήσεων, αφού η Γουλβς στράφηκε στον γκολκίπερ του Ολυμπιακού για να καλύψει το κενό στην εστία της.

Ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίζιο Ρομάνο έγραψε σε tweet ότι η μεταγραφή του Ρούι Πατρίτσιο θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να τελειώσει η ανταλλαγή των απαιτούμενων εγγράφων.

Επιπλέον, ο Ρομάνο ανέφερε ότι ο Ζοσέ Σα θα ενσωματωθεί στη Γουλβς, ως αντικαταστάτης του συμπατριώτη του Ρούι Πατρίτσιο. Και με τη σειρά του, ο Ολυμπιακός θα φέρει στον Πειραιά τον επόμενο βασικό τερματοφύλακα του.

 

Ο Τσέχος γκολκίπερ, Τόμας Βάτσλικ είναι ο πρώτος στόχος των «ερυθρολεύκων» για τη θέση του Ζοσέ Σα. To10.gr αποκάλυψε το βράδυ της Πέμπτης ότι ο 32χρονος ποδοσφαιριστής είναι σταντ-μπάι και περιμένει την ειδοποίηση για να ταξιδέψει στη χώρα μας για τα περαιτέρω.

Την ίδια ώρα, τα ολλανδικά ΜΜΕ εξέλαβαν τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Ζοσέ ως… σήμα για την έλευση του Μάρκο Μπιζότ στον Ολυμπιακό. «Η μεταγραφή του Μπιζότ στον Ολυμπιακού φαίνεται να έρχεται ένα βήμα πιο κοντά» γράφει το πρωί της Παρασκευής η ιστοσελίδα «Soccernews.nl», ενώ η «Voetbalprimeur.nl» υποστηρίζει ότι ο Ολλανδός τερματοφύλακας είναι ο επικρατέστερος να αντικαταστήσει τον Σα.

Πάντως, από το ρεπορτάζ του «10» προκύπτει ότι ο Μπιζότ είναι η εναλλακτική του Βάτσλικ και όχι η πρώτη επιλογή των ανθρώπων του Ολυμπιακού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ