Η υποχρέωση των παικτών του Ολυμπιακού και η δεύτερη θέση

Η υποχρέωση των παικτών του Ολυμπιακού και η δεύτερη θέση

Η σεζόν δεν έχει τελειώσει και οι παίκτες της ομάδας του λιμανιού είναι υποχρεωμένοι να τα δώσουν όλα για να διεκδικήσουν την δεύτερη θέση, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι πολύ σημαντική υπόθεση για τον Ολυμπιακό να διεκδικήσει το καλοκαίρι την είσοδο στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν σήμερα ρεπό και θα επιστρέψουν αύριο σε ρυθμούς προπονήσεων στο Ρέντη, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η απώλεια δύο βαθμών στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με την λανθασμένη απόφαση του Ευαγγέλου στο πέναλτι των πράσινων, έβγαλε τους ερυθρόλευκους από την εξίσωση της πρώτης θέσης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η χρονιά τελείωσε.

Ίσως κάποιοι να ακούν για την δεύτερη θέση και να μην δίνουν σημασία αλλά αυτό είναι μεγάλο λάθος, καθώς υπάρχουν τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα οδηγεί στην διαδικασία των προκριματικών της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης κι αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να το ξεχνούν προπονητής και παίκτες της πειραϊκής ομάδας.

Απομένουν έξι παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν και οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν μια σημαντική υποχρέωση. Να τα δώσουν όλα τουλάχιστον σ’ αυτά τα ματς για να διεκδικήσουν οι πειραιώτες την δεύτερη θέση. Αν επιτευχθεί τουλάχιστον ο συγκεκριμένος στόχος, οι ερυθρόλευκοι θα έχουν την δυνατότητα το καλοκαίρι να προσπαθήσουν μέσω των προκριματικών για την είσοδο τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτό όμως που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να βελτιώσουν την αγωνιστική τους εικόνα έστω και σε αυτά τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν. Και οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι υποχρεωμένοι να πετύχουν έξι νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν για να διεκδικήσουν την δεύτερη θέση. Αν τα καταφέρουν η συγκεκριμένη εξέλιξη μπορεί να είναι πολύ σημαντική για τους πειραιώτες, καθώς ο Ολυμπιακός έχει καλή βαθμολογία στην Ευρώπη και όλα μπορούν να γίνουν στα προκριματικά του καλοκαιριού.

Όπως προαναφέραμε οι ερυθρόλευκοι έχουν σήμερα ρεπό και επιστρέφουν αύριο στις προπονήσεις. Θα πρέπει οι παίκτες της ομάδας του λιμανιού να μιλήσουν μεταξύ τους. Θα πρέπει να τους μιλήσει και ο Όσκαρ Γκαρθία. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουν όλοι ότι η σεζόν δεν έχει τελειώσει και θα είναι μεγάλο λάθος αν οι παίκτες θεωρήσουν ότι μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό κρίθηκαν τα πάντα. Το πρωτάθλημα συνεχίζεται και όπως προαναφέραμε είναι πολύ σημαντικό για τους ερυθρόλευκους να πάρουν την δεύτερη θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ