ΑΕΚ: Καταθέτει αίτημα για να επιτραπεί περισσότερος κόσμος στο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ: Καταθέτει αίτημα για να επιτραπεί περισσότερος κόσμος στο ΟΑΚΑ

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δυσαρεστηθεί με το ανώτατο όριο θεατών που όρισε η υγειονομική αρχή.

Το ανώτατο όριο των 25.000 θεατών στα ποδοσφαιρικά γήπεδα που αποφάσισαν οι αρμόδιες αρχές, για να επιτρέψουν το άνοιγμα των θυρών, προκάλεσε την αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Πρακτικά, η Ένωση είναι η μόνη ομάδα που θίγεται από αυτό τον περιορισμό, αφού στο ΟΑΚΑ των 69.618 θέσεων, η προβλεπόμενη πληρότητα με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο δεν θα ξεπεράσει το 40%.

Οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν πως το «Σπύρος Λούης» λόγω χωρητικότητας και υποδομών, μπορεί να φιλοξενήσει με ασφάλεια μεγαλύτερο αριθμό φιλάθλων και επομένως, το περιοριστικό μέτρο δεν έχει λόγο να ισχύσει.

Η ΑΕΚ σκοπεύει να ζητήσει από τις αρμόδιες αρχές την εξαίρεση του ΟΑΚΑ από τον γενικό κανόνα, ώστε να υποδεχτεί περισσότερο κόσμο.

Η ένσταση των ιθυνόντων του Δικεφάλου είναι πως το «Καραϊσκάκης», το «Απόστολος Νικολαΐδης», η Τούμπα και το «Βικελίδης», είτε με το όριο των 25.000 θεατών, είτε με το 80% θα είναι σχεδόν γεμάτα.

Αντίθετα, το ΟΑΚΑ ακόμα και 25.000 κόσμο, θα φαίνεται άδειο και θα στερήσει από τους παίκτες του Μιλόγεβιτς το αβαντάζ της έδρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ