Ολυμπιακός: Η πρόταση για τον Παβόν έφερε… εμφύλιο στη Μπόκα Τζούνιορς

Ολυμπιακός: Η πρόταση για τον Παβόν έφερε… εμφύλιο στη Μπόκα Τζούνιορς

Ο Ρικέλμε επιδιώκει την πώληση του 25χρονου εξτρέμ, ο Ρούσο δεν θέλει να χάσει τον βασικό παίκτη του και οι «χεϊνέζες» έχουν χωριστεί στα δύο.

Εμφύλιο προκαλεί στη Μπόκα Τζούνιορς η πρόταση του Ολυμπιακού για τον Κριστιάν Παβόν! Για τον απλούστατο λόγο πως το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο 25χρονος εξτρέμ, φέρνει σε σύγκρουση τον Χουάν Ρομάν Ρικέλμε και τον Μιγκέλ Άνχελ Ρούσο, οι οποίοι έχουν αντίθετες επιδιώξεις.

Μετά την άρνηση του Παβόν να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους «χεϊνέζες» που λήγει τον Ιούνιο του 2022, ο Ρικέλμε θεωρεί μόνη λύση την πώληση του ποδοσφαιριστή. Ούτως ώστε η ομάδα να αποκομίσει κέρδος από έναν παίκτη, ο οποίος από την 1η Ιανουαρίου θα έχει το δικαίωμα να υπογράψει αλλού και να φύγει δωρεάν σε ένα χρόνο.

Άλλωστε, ο Παβόν ήταν ξεκάθαρος στις συνομιλίες του με τον Ρικέλμε ότι αυτός είναι ο σκοπός του. Να διαπραγματευτεί το επόμενο συμβόλαιο του ως ελεύθερος και να πετύχει την πιο ευνοϊκή συμφωνία για το συμφέρον του. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «elintransigente.com» η τελευταία επικοινωνία του Παβόν και του Ρικέλμε δεν είχε τόσο φιλικό ύφος

Στον αντίποδα, ο Μιγκέλ Άνχελ Ρούσο αντιμετωπίζει τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία, σε σχέση με τον παλαίμαχο μέσο, ο οποίος πλέον είναι αντιπρόεδρος της Μπόκα και υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Ρούσο είναι ο προπονητής, δούλεψε την ενδεκάδα του υπολογίζοντας τον Παβόν ως βασικό και αναντικατάστατο και δεν διανοείται να τον χάσει λίγες μέρες πριν τα παιχνίδια της φάσης των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες, στα οποία η Μπόκα θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μινέιρο.

«Ο Παβόν πρέπει να μείνει τουλάχιστον για το Κόπα Λιμπερταδόρες» φέρεται να επισήμανε ο Ρούσο στον Ρικέλμε σε πρόσφατη συνομιλία τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ίδιας ιστοσελίδας. Με τον Ρικέλμε να αποφεύγει να υποσχεθεί κάτι τέτοιο, αφού γνωρίζει πως η μεταγραφική αγορά είναι ρευστή και μία ευκαιρία που παρουσιάζεται σήμερα, ίσως αύριο να μην παρουσιαστεί αύριο.

Στη Μπόκα συγκρούονται το οικονομικό με το αγωνιστικό όφελος και η διοίκηση θα κληθεί να τα ζυγίσει και να αποφασίσει. Θα ακούσει τον Ρικέλμε ή τον Ρούσο; Η απάντηση, θα δοθεί σύντομα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ