ΠΑΟΚ: «Συνεχίζονται οι συζητήσεις για τον Μενσά»

ΠΑΟΚ: «Συνεχίζονται οι συζητήσεις για τον Μενσά»

Η περίπτωση του Μπερνάρντ Μενσά συνεχίζει να απασχολεί τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα.

Ο ΠΑΟΚ έδωσε το πρώτο του φιλικό την Παρασκευή (10/7), επικρατώντας 3-1 του Βόλου, πριν την αναχώρησή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία.

Εκτός από τα αγωνιστικά, οι Θεσσαλονικείς συνεχίζουν να σχεδιάζουν και τις μεταγραφικές τους κινήσεις ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον Ρασβάν Λουτσέσκου να έχει ζητήσει σημαντική ενίσχυση σε όλες τις γραμμές.

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε δημοσίευμα του «ghanasoccernet.com» που ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Μπερνάρντ Μενσά, καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός είναι θαυμαστής του και θέλει να τον φέρει στην Τούμπα οπωσδήποτε.

Σήμερα κυκλοφόρησε δημοσίευμα της τουρκικής «milligazete», η οποία αναφέρει πως οι Θεσσαλονικείς προσέγγισαν την Καϊσέρισπορ, με την οποία δεσμεύεται μέχρι το 2022 και ρώτησαν για την τιμή του Γκανέζου άσου.

Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα, η πρόεδρος της ομάδας, Berna Gözbaşı δήλωσε πως ο παίκτης κοστολογείται στα 2 εκατομμύρια ευρώ συν μερίδιο από την επόμενη πώληση από τον ΠΑΟΚ. Παρότι οι Θεσσαλονικείς βρήκαν υψηλή την τιμή, το δημοσίευμα τονίζει πως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται.

Ο Γκανέζος χαφ είχε απασχολήσει τον Δικέφαλο του Βορρά και το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο η υπόθεση «κόλλησε» και δεν προχώρησε ποτέ. Ο 26χρονος αγωνίστηκε δανεικός στην Μπεσίκτας από την Καϊσέρισπορ με την οποία δεσμεύεται μέχρι το 2022, έχοντας 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 4 γκολ και 1 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ