Ο αντί-Αραούχο… λυτρώνει την ΑΕΚ

Ο αντί-Αραούχο… λυτρώνει την ΑΕΚ

Η Λας Πάλμας βρήκε τον αντικαταστάτη του Αραούχο στο πρόσωπο του Βενεζουελάνου, Ανταλμπέρτο Πεναράντα και αφήνει τον Αργεντινό να έρθει στην Αθήνα.

Η Λας Πάλμας κορυφώνει τις προετοιμασίες της για να παραχωρήσει τον Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ. Πως; Με την απόκτηση του αντικαταστάτη του Αργεντινού επιθετικού!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «La Provincia», ο Βενεζουελάνος στράικερ, Ανταλμπέρτο Πεναράντα, έχει μεταβεί ήδη στα Κανάρια Νησία για να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις με τα «καναρίνια».

Ο Πεναράντα ανήκει στη Γουότφορντ, έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2023 και η Λας Πάλμας θα τον πάρει δανεικό για ένα χρόνο. Πρόκειται για έναν παίκτη με πανομοιότυπο τύπο με του Αραούχο, ενδεικτικό ότι ο προπονητής θέλει έναν επιθετικό με αυτά τα χαρακτηριστικά.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως με την οριστικοποίηση του δανεισμού του Πεναράντα, ο Αραούχο θα είναι ελεύθερος να φύγει για την Αθήνα.

Μάλιστα, τη Δευτέρα ο Αργεντινός αναμένεται να ταξιδέψει για τη χώρα μας, προκειμένου να ολοκληρώσει την ένταξη του στην ΑΕΚ. Ο Αραούχο ανυπομονεί, αλλά πλέον απομένουν λεπτομέρειες για την εγκατάσταση του στην πρωτεύουσα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ