Άρης: Ετοιμοπόλεμος ο Μήτρογλου

Άρης: Ετοιμοπόλεμος ο Μήτρογλου

Ο Έλληνας επίθετικός συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Μάντζιου.

Ευχάριστα ήταν τα νέα του ιατρικού δελτίου σε οτι αφορά την κατάσταση της υγείας του Κώστα Μήτρογλου. Ο Έλληνας επιθετικός ολοκλήρωσε χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις το πρόγραμμα εκγύμνασης και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου. Αντίθετα, ατομικό ακολούθησε ο τραυματίας Ντουάρτε και πρόγραμμα αποκατάστασης ο Κριστιάν Λόπεθ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ (ενεργοποίηση, passing game, παιχνίδι κατοχής μπάλας και ασκήσεις υψηλής έντασης με τελειώματα φάσεων).

Ο Κώστας Μήτρογλου συμμετείχε στο προπονητικό πρόγραμμα, ο Λέριν Ντουάρτε έκανε ατομικό, ενώ ο Κριστιάν Λόπεθ, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης (να θυμίσουμε ότι ο Ισπανός επιθετικός έχει υποβληθεί σε επέμβαση, λόγω ρήξης πρόσθιου χιαστού).

Αύριο, Δευτέρα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ