ΠΑΟΚ: «Πετάει» για Ολλανδία – Οι επιλογές του Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: «Πετάει» για Ολλανδία – Οι επιλογές του Λουτσέσκου

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε γνωστή τη λίστα των ποδοσφαιριστών, που θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία για την προετοιμασία.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τη σημερινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία και πλέον είναι έτοιμος να «πετάξει» για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του σημερινού προγράμματος ανακοίνωσε και την αποστολή, παίρνοντας συνολικά 30 ποδοσφαιριστές.

Μέσα στην λίστα με τα 30 άτομα θα είναι και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ Λούκας Τέιλορ και Νέλσον Ολιβέιρα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δικέφαλος του βορρά αύριο το πρωί αναμένεται να πετάξει για το Απελντοορν της Ολλανδίας για το «μοντάρισμα» ενόψει της νέας σεζόν, αλλά και των προκριματικών του Europa Conference League.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές:

Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Μπαλωμένος, Ταλιχμανίδης, Τέιλορ, Ροντρίγκο, Λύρατζης, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχάι, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Περέιρα, Εσίτι, Τσιγγάρας, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Καγκάβα, Ουάρντα, Βρακάς, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Λάμπρου, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κούτσιας, Ολιβέιρα .

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ