Μπακογιάννης: «Θα δημοπρατήσουμε το γήπεδο τον Σεπτέμβριο» (vid)

Μπακογιάννης: «Θα δημοπρατήσουμε το γήπεδο τον Σεπτέμβριο» (vid)

Ο Δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε βέβαιος ότι η Διπλή Ανάπλαση θα γίνει πραγματικότητα.

Βέβαιος ότι το ποδοσφαιρικό γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό θα δημοπρατηθεί τον Σεπτέμβριο, δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης. Ο Δήμαρχος Αθηναίων τόνισε ότι η Διπλή Ανάπλαση γίνεται πραγματικότητα.

Ο Μπακογιάννης μίλησε στην ΕΡΤ στην τηλεοπτική εκπομπή «Από τις έξι» και σχολίασε αρχικά:

«Διπλή Ανάπλαση. Πόσα χρόνια την ακούτε; Τώρα γίνεται πραγματικότητα. Ξεκάθαρα. Το γήπεδο θα δημοπρατηθεί τον Σεπτέμβριο. Από τη στιγμή που θα δημοπρατηθεί το γήπεδο είναι πια θέμα χρόνου. Θα χρειαστεί μερικούς μήνες μέχρι να συμβασιοποιηθεί και μετά θα ξεκινήσουν τα έργα».

Κατόπιν, ο Μπακογιάννης ανέφερε: «Γιατί η Διπλή Ανάπλαση δεν είναι μόνο το γήπεδο, αυτό πρέπει να το πούμε. Είναι ένα πρόγραμμα που δημιουργεί δύο υπερτοπικούς αναπτυξιακούς πόλους».

Κατά την εκτίμηση του Δημάρχου Αθηναίων, στον Ελαιώνα θα επενδυθούν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ: «Έχουμε υπολογίσει να έχουμε άμεσες επενδύσεις που να ξεπερνάνε τα 300 εκατομμύρια ευρώ τον πρώτο 1,5 χρόνο στον Ελαιώνα».

Για την κατεδάφιση του «Απόστολος Νικολαϊδης», ο Μπακογιάννης τόνισε ότι υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο αλλά πλέον η κατασκευή είναι επικίνδυνη: «Ταυτόχρονα μας επιτρέπει στην Αλεξάνδρας να ρίξουμε το γήπεδο το σημερινό, το οποίο όπως ξέρετε, είναι και επικίνδυνο, άσχετα αν πολλοί από εμάς έχουμε ένα συναισθηματικό δέσιμο με αυτό το γήπεδο και να δημιουργήσουμε ένα χώρο πρασίνου και ένα υπόγειο πάρκινγκ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ