Ολυμπιακός: Παραμύθια για Βάτσλικ

Ολυμπιακός: Παραμύθια για Βάτσλικ

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας για εξετάσεις που ακόμη δεν έχουν γίνει.

Πριν από μερικές ώρες η Εκίπ τον ανέδειξε κορυφαίο τερματοφύλακα του Euro. Και προφανώς οι Γάλλοι σε ένα τουρνουά που έλαμψε ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, ο Γιαν Σόμμερ και άλλοι πολλοί κορυφαίοι τερματοφύλακες δεν έκανε χάρη στον 32άχρονο Τσέχο για τούτη την επιλογή. Το κέρδισε αυτό το προνόμιο με τις εμφανίσεις του.

Όπως κέρδισε και ο Ολυμπιακός το δικαίωμα να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του, ως νικητής σε ένα «ράλι» με αντίπαλο τη Νάπολι. Ως γνωστόν είναι από χθες στην Αθήνα ο Τομας Βάτσλικ συνομιλώντας με τους Πειραιώτες: Στα τελευταία βήματα πριν από τη μετακόμιση του εδώ.

Και ενώ σε αυτές τις περιπτώσεις, και σε ένα τόσο υποτιμημένο ποδόσφαιρο όπως το ελληνικό, βρίσκεις μόνο καλά λόγια μιας και πρόκειται για μια ιστορία από τα πάνω ράφια; Κάποιοι προσπαθούν να εμφανίσουν τον Βάτσλικ ως «προβληματικό» και την υπόθεση ως «κάζο». Κόπηκε λέει ο Τσέχος στα ιατρικά. Ξεκίνησε από ένα tweet σε έναν λογαριασμό που φέρεται να έχει ένας ατζέντης και πήρε γρήγορα διαστάσεις.

Συμβαίνει να κοπεί ένας ποδοσφαιριστής στα ιατρικά πριν από τη μεταγραφή του; Προφανώς. Παράδειγμα οι παλαιότεροι ίσως θυμηθούν την ιστορία του Ολυμπιακού με τον Ντιεμερσί Μποκανί. Για αυτό γίνονται οι –εξονυχιστικές- ιατρικές εξετάσεις πριν απογραφούν συμφωνίες εκατ ευρώ. Για να διασφαλιστούν άπαντες οι συμμετέχοντες του deal.

Προφανώς λοιπόν θα μπορούσε να συμβαίνει και με κάθε ποδοσφαιριστή που είναι στα πρόθυρα μιας μεταγραφής.

Ποιο είναι όμως το «θέμα» με τον Βάτσλικ; Ότι ο Τσέχος δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη τις ιατρικές του εξετάσεις. Δεν έκανε χθες τα πρώτα τεστ όπως είχε ακουστεί αρχικά. Σήμερα μπήκε σε αυτή την διαδικασία. Λίγο πριν από το μεσημέρι. Πως λοιπόν μπορεί να «κόπηκε» όταν ακόμη δεν υπάρχουν αποτελέσματα; Και κυρίως πως μπορεί κάποιος να το γνωρίζει αυτό, πριν καν ξεκινήσουν οι εξετάσεις!

Ιστορίες για γέλια και για κλάματα. Ιστορίες που κάποιοι όχι μόνο δεν τσεκάρουν αλλά και εύκολα τις «οικειοποιούνται» ως προϊόν ρεπορτάζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ