Ποιος πρότεινε τον Χαλίλοβιτς στον Παναθηναϊκό

Ποιος πρότεινε τον Χαλίλοβιτς στον Παναθηναϊκό

Ο Άλεν Χαλίλοβιτς ακούστηκε για τον Παναθηναϊκό, ώστε να είναι ο παίχτης που θα καλύψει το κενό στην μεσοεπιθετική γραμμή του τριφυλλιού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το εξωτερικό τις προηγούμενες ημέρες, ο Άλεν Χαλίλοβιτς προτάθηκε τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και στην Γαλατασαράι.

Βέβαια από όσο λένε οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» δεν ασχολήθηκαν με την περίπτωση του Κροάτη άσου για να καλύψουν το κενό στην μεσοεπιθετική γραμμή. Τα δημοσιεύματα ανέφεραν, πως ο Παναθηναϊκός και η Γαλατασαράι μονομάχησαν για να καταφέρουν να κάνουν δικό τους τον Χαλίλοβιτς.

Ένα τουρκικό δημοσίευμα φέρνει στο φως, πώς πίσω από αυτή την υπόθεση κρύβεται ο Σεϊάντ Χαλίλοβιτς πατέρας του και μάνατζερ του πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα. Συγκεκριμένα λέγεται πως εκείνος ήταν που προσέφερε και στις δύο ομάδες τον γιο του.

Ο Άλεν Χαλίλοβιτς αγωνιζόταν στην Μπέρμιγχαμ μέχρι πρότινος και πλέον είναι ελεύθερος, καθώς το συμβόλαιο του έληξε στις 30 Ιουνίου και δεν θέλησε να ανανεώσει με την ομάδα.

Ο Κροάτης, ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην χώρα του όταν ξεκίνησε την καριέρα του. Μάλιστα στα 17 του πήρε μετεγγραφή από την Ντιναό Ζάγκρεμπ στην Μπαρτσελόνα έναντι 5 εκατ. ευρώ.

Μέχρι σήμερα ο Κροάτης μεσοεπιθετικός έχει περάσει από Αμβούργο, Σπόρτινγκ Χιχόν, Λας Πάλμας, Μίλαν, Σταντάρ Λιέγης, Χέρενφεν, χωρίς όμως να καταφέρει να κάνει κάτι το αξιόλογο. Πέρσι πραγματοποίησε 17 συμμετοχές μες την αγγλική ομάδα και κατάφερε να πετύχει ένα γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ