Κοντά σε Χατζισαφί η ΑΕΚ! (vids)

Κοντά σε Χατζισαφί η ΑΕΚ! (vids)

Η Ενωση βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ιρανού αμυντικού, ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Ολυμπιακό και Πανιώνιο.

Μια… ανάσα από την απόκτηση του Εχσάν Χατζισαφί βρίσκεται η ΑΕΚ, με τον Ιρανό, που είχε αγωνιστεί σε Ολυμπιακό και Πανιώνιο, να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να έρθει στην Ελλάδα. Ο 31χρονος αριστερός μπακ ήθελε να επιστρέψει στην Ευρώπη, με την Ενωση να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτησή του, αφού οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό μάλιστα, είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες ημέρες ο αρχηγός της εθνικής ομάδας του Ιράν να έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Κιτρινόμαυρους.

Εάν ολοκληρωθεί το deal, η ΑΕΚ θα γίνει η τρίτη ελληνική ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί ο Χατζισαφί, καθώς από τον Ιούλιο του 2017 έως τον Ιανουάριο του 2018 είχε παίξει στον Πανιώνιο και από τον Ιανουάριο μέχρι τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους στον Ολυμπιακό.

Στη συνέχεια επέστρεψε στην πατρίδα του για την Τράκτορ, στην οποία παρέμεινε μέχρι τον περασμένο Μάρτιο, όταν μετακόμισε στην Σεπαχάν.

Με τα χρώματα της ομάδας της Νέας Σμύρνης πραγματοποίησε συνολικά 20 συμμετοχές, έχοντας 2 γκολ και 3 ασίστ, ενώ με τα ερυθρόλευκα έπαιξε σε 7 ματς, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ. Όταν αγωνιζόταν στην Ελλάδα έπαιζε κυρίως ως αριστερός μπακ, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές και ως χαφ, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στους προπονητές του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Χατζισαφί θα συναντήσει στην ΑΕΚ τον συμπατριώτη του, Καρίμ Ανσαριφάρντ, με τον οποίο συνυπήρξαν τόσο στον Πανιώνιο όσο και στον Ολυμπιακό. Συνολικά στην καριέρα του έχει πραγματοποιήσει 333 συμμετοχές σε επίπεδο συλλόγων, έχοντας 38 γκολ και 47 ασίστ, ενώ με την εθνική ομάδα του Ιράν έχει παίξει σε 113 ματς και έχει 6 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ