«Ανακοινώνεται από την Γουλβς ο Σα»

«Ανακοινώνεται από την Γουλβς ο Σα»

Θέμα χρόνου είναι η Γουλβς να ανακοινώσει την απόκτηση του Ζοσέ Σα, καθώς ο Ρουί Πατρίσιο βρίσκεται στην Ιταλία για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Ρόμα.

Ο Ολυμπιακός, όπως διαβάσατε στο 10.gr, ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Τόμας Βάτσλικ και την Τρίτη (13/7) αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα την απόκτηση του Τσέχου.

Παράλληλα, θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η ανακοίνωση της μεταγραφής του Ζοσέ Σα στην Γουλβς, με τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό να αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος τερματοφύλακας τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στην Αγγλία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Λύκους.

Οπως αναφέρουν στο εξωτερικό, η βρετανική ομάδα πιθανότατα την Τρίτη (13/7) θα ανακοινώσει τη μεταγραφή του Ρουί Πατρίσιο στη Ρόμα, καθώς ο Ιβηρας τερματοφύλακας βρίσκεται ήδη στην Ιταλία για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στους Τζιαλόροσι.

Η πώληση του Ρουί Πατρίσιο στη Ρόμα ανοίγει το δρόμο για την μετακίνηση του Ζοσέ Σα στην Γουλβς και στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ και μάλιστα σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση της απόκτησης του Πορτογάλου από τους Λύκους.

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά, υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές και σύντομα θα υπάρχουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Δείτε το σχετικό τιτίβισμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ