Έκλεισε ο Βάτσλικ στον Ολυμπιακό

Έκλεισε ο Βάτσλικ στον Ολυμπιακό

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Τσέχου τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό - Αύριο η ανακοίνωση.

Μετά τον Τικίνιο και τον Πιερ Κουντέ ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει μια ακόμα σπουδαία μεταγραφή, με τους Πειραιώτες να ντύνουν στα ερυθρόλευκα τον Τόμας Βάτσλικ.

Μια μεταγραφή που προκαλεί αίσθηση σε όλη την Ευρώπη, με την Equipe πριν από λίγες ώρες να συμπεριλαμβάνει τον Τσέχο τερματοφύλακα στην κορυφαία 11άδα του Euro 2020.

Μια πολύ σπουδαία κίνηση από τον Ολυμπιακό, που ενισχύεται σημαντικά με την προσθήκη του 32χρονου πορτιέρο, που ήταν από τους πρωταγωνιστές του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «10.gr», πριν από λίγο οι Ερυθρόλευκοι συμφώνησαν σε όλα με τον Τόμας Βάτσλικ και την Τρίτη (13/7) αναμένεται να ανακοινώσουν και επίσημα τη μεταγραφή του Τσέχου τερματοφύλακα.

Οι Πειραιώτες με σωστές κινήσεις κατάφεραν να πείσουν τον 32χρόνο να πει το πολυπόθητο «ναι» και να κάνουν δικό τους έναν εξαιρετικό πορτιέρο. Έναν γκολκίπερ που έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις στο πρόσφατο Euro 2020 και βρισκόταν στις μεταγραφικές λίστες σπουδαίων ευρωπαϊκών κλαμπ, όπως η Νάπολι.

To10.gr πριν από λίγες ώρες, όταν κάποιοι προσπάθησαν να εμφανίσουν τον Τσέχο ως «προβληματικό» και τόνιζαν ότι είναι πιθανό να «ναυαγήσει» η μεταγραφή του, σας είχε ενημερώσει για το τι πραγματικά συμβαίνει με τον Βάτσλικ. Ο Τσέχος δεν είχε ολοκληρώσει τις εξετάσεις, κάτι που συνέβη το βράδυ της Δευτέρας (12/7).

Μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και πλέον είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση της απόκτησης του 32χρονου τερματοφύλακα από τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος τερματοφύλακας θα τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, με τον Ολυμπιακό να βάζει στη μηχανή του έναν σπουδαίο πορτιέρο, με πολύ μεγάλη εμπειρία.

Ο Τσέχος έχει πραγματοποιήσει συνολικά στην καριέρα του 431 συμμετοχές και έχει κρατήσει 144 φορές ανέπαφη την εστία του. Τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Ισπανία με τα χρώματα της Σεβίλλης, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στη Βασιλεία και στην Σπάρτα Πράγας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ