Παναθηναϊκός: Ενδοοικογενειακό το ντεμπούτο του Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Ενδοοικογενειακό το ντεμπούτο του Γιοβάνοβιτς

Ο Γιοβάνοβιτς θα κοουτσάρει για πρώτη φορά τον Παναθηναϊκό σε φιλικό με τη Β' ομάδα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναθηναϊκού την Παρασκευή, στο φιλικό που είχε προαναγγελθεί με αντίπαλο μικρότερης κατηγορίας.

Όμως, η έξαρση της πανδημίας στην Αττική ώθησε τους ανθρώπους του Τριφυλλιού να μην κλείσουν παιχνίδι, για να αποφύγουν το ρίσκο να μολυνθεί κάποιος από την ομάδα. Ειδικά παραμονές της αναχώρησης για το Χορστ της Ολλανδίας, που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 18 Ιουλίου.

Στο μεταξύ, σχεδόν τα πάντα είχε το πρόγραμμα προπόνησης της Τρίτης τη 16η ημέρα προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης».

Το πρωί οι Πράσινοι αναλώθηκαν κυρίως σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και κυκλοφορία μπάλας, ενώ έκαναν και ορισμένα ανοίγματα.

Το απόγευμα ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με κορόιδο, ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Το πρωί έκαναν ατομικό οι Κουρμπέλης, Σένκεφελντ, ενώ ειδικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μαουρίσιο, Αϊτόρ. Το απόγευμα ατομικό ακολούθησαν οι Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, ενώ θεραπεία έκαναν οι Κουρμπέλης, Σένκεφελντ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ