Ολυμπιακός: Επιμένουν στην Τουρκία για Ενκουντού

Ολυμπιακός: Επιμένουν στην Τουρκία για Ενκουντού

Νέα δημοσιεύματα στην Τουρκία για τον Ζορζ Κέβιν Ενκουντού και τον Ολυμπιακό.

Συνεχίζονται τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό για τον Ζορζ Κέβιν Ενκουντού και τον Ολυμπιακό, με τις τουρκικές ιστοσελίδες να γράφουν για μια ακόμα φορά για τον 26χρονο εξτρέμ και τους Ερυθρόλευκους, που βρίσκονται σε αναζήτηση ενός ακραίου μεσοεπιθετικού.

Το όνομα του Ενκουντού παραμένει σε περίοπτη θέση στα ρεπορτάζ των ιστοσελίδων της γειτονικής χώρας, με τους δημοσιογράφους στην Τουρκία να γράφουν καθημερινά για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γαλλοαφρικανό μεσοεπιθετικό της Μπεσίκτας.

Όπως είχατε διαβάσει στο 10.gr, οι Ερυθρόλευκοι επιθυμούν να αποκτήσουν τον 26χρονο ως δανεικό για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2022. Οι Τούρκοι όμως δεν είναι σίγουροι για το αν θέλουν να παραχωρήσουν με αυτόν τον τρόπο τον Ενκουντού.

Δεν έχουν αποφασίσει ακόμα για το εάν θέλουν να τον δώσουν ως δανεικό, αλλά ούτε και για το πόσο της οψιόν αγοράς, που θα μπει σε ενδεχόμενο συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζουμε ότι η Μπεσίκτας είχε αγοράσει τον Ενκουντού από την Τότεναμ το καλοκαίρι του 2019 έναντι 4.5 εκατ. ευρώ, ενώ την περσινή σεζόν ο Γαλλοαφρικανός άσος πραγματοποίησε 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 8 γκολ και 5 ασίστ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την Τρίτη (13/7) υπήρξαν επίσης ρεπορτάζ στην Τουρκία που ανέφεραν ότι η Μπεσίκτας καλοβλέπει την περίπτωση του Μπρούμα και ενδεχόμενη απόκτησή του θα ανοίξει τον δρόμο για την παραχώρηση του Ενκουντού στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ