Ζαμάλεκ: Ενδιαφέρεται για τον Αγιούμπ

Ζαμάλεκ: Ενδιαφέρεται για τον Αγιούμπ

Μαροκινά δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι η Ζάμαλεκ ενδιαφέρεται για τον Αγιούμπ του Παναθηναϊκού.

Η Ζάμαλεκ είναι στην αναζήτηση ενός κεντρικού μέσου, μετά την αποχώρηση του Φερτζανί Σασί από την ομάδα το φετινό καλοκαίρι.

Ο προπονητής της Ζάμαλεκ  Πατρίς Καρτερόν έχει πλέον στρέψει το ενδιαφέρον του στο εξωτερικό για να καλύψει το κενό που άφησε ο Φερτζανί Σασί μετά την αποχώρηση του.

Το Μαροκινό ραδιόφωνο «Radio Mars» αποκαλύπτει τους υποψήφιους παίκτες που έχει στα σχέδια του ο Πατρίς Καρτερόν για την κάλυψη του κενού στην μεσαία γραμμή.

Πρώτος στην λίστα φέρεται να είναι ο Γιασίν Αγιούμπ, ο οποίος αγωνίζεται με τον Παναθηναϊκό. Ακόμα στο στόχαστρο του είναι ο Ιντρίς Φατουχί που βρίσκεται στην Αίγυπτο για λογαριασμό της Αλ Αχλί Καΐρου , καθώς και τον Γιουσέφ Αΐτ Μπενασέρ που αγωνίζεται στην Γαλλία και την Μονακό.

Σύμφωνα πάντα με το Μαροκινό ραδιόφωνο «Radio Mars», ο εκλεκτός του Πατρίς Καρτερόν για την μεσαία γραμμή θα είναι ο Ιντρίς Φατουχί  για να καλύψει το κενό του Φερτζανί Σασί.

Βέβαια πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει και ο Γιασίν Αγιούμπ να καταλήξει στην Ζάμαλεκ, καθώς στον Παναθηναϊκό, όπως όλα δείχνουν δεν το υπολογίζουν για νέα χρονιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ