Παναθηναϊκός: Προτάθηκε κι εξετάζεται ο Μέβλια (Vid)

Παναθηναϊκός: Προτάθηκε κι εξετάζεται ο Μέβλια (Vid)

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Σλοβένου στόπερ, Μίχα Μέβλια, ο οποίος έχει προταθεί στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μετά την απόκτηση του Ρούμπεν Πέρεθ ο Παναθηναϊκός «φουλάρει» προκειμένου να κλείσει ακόμη έναν παίκτη μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για το Χορστ της Ολλανδίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας από τις 18 Ιουλίου.

Το βάρος έχει πέσει κατά κύριο λόγο στην απόκτση στόπερ και ένας από τους παίκτες που έχουν προταθεί και εξετάζονται, είναι ο 31χρονος διεθνής Σλοβένος αμυντικός, Μίχα Μέβλια, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος απ’ τη ρωσική Σότσι.

Ο Μέβλια ξεκίνησε την καριέρα του στην Γκόριτσα κι από το 2016 «μετακόμισε» στη ρωσική Λίγκα, όπου αγωνίστηκε κατά σειρά σε Ροστόφ (2016/17), Ζενίτ (2017/19, με ενδιάμεσο δανεισμό στη Ροστόφ) και Σότσι (2019/21). Πέρσι είχε 31 συμμετοχές με 3 γκολ, όμως επέλεξε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Είναι παίκτης που χειρίζεται εξίσου καλά και τα δύο πόδια του, το κασέ του είναι εντός των ορίων που έχουν θέσει οι «πράσινοι» για τον κεντρικό αμυντικό και είναι μέσα στις περιπτώσεις που μελετούν στον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ