Συνάντηση Super League με COSMΟΤΕ

Συνάντηση Super League με COSMΟΤΕ

Στην αγορά έχει βγει η Super League και ψάχνει κανάλι για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων στο ελληνικό πρωτάθλημα την επόμενη αγωνιστική περίοδο μετά το διαζύγιο με τη NOVA. Το πρωί της Τετάρτης άνθρωποι του συνεταιρισμού, είχαν συνάντηση με τον COSMΟΤΕ, όπου τέθηκε στο τραπέζι το ενδεχόμενο κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League […]

Στην αγορά έχει βγει η Super League και ψάχνει κανάλι για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων στο ελληνικό πρωτάθλημα την επόμενη αγωνιστική περίοδο μετά το διαζύγιο με τη NOVA.

Το πρωί της Τετάρτης άνθρωποι του συνεταιρισμού, είχαν συνάντηση με τον COSMΟΤΕ, όπου τέθηκε στο τραπέζι το ενδεχόμενο κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League για την περίοδο 2018-19.

Η συνάντηση σύμφωνα με ανθρώπους του συνεταιρισμού, έγινε σε καλό κλίμα και αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι ο αριθμός των ομάδων που θα μετέχουν σε αυτήν. Ο ΠΑΟΚ για παράδειγμα έχει κλείσει από μόνος του με την NOVA ενώ κατά της κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης με το κανάλι της Κάντζας έχουν τεθεί τόσο ο Ολυμπιακός αλλά και η ΑΕΚ και η στάση τους θα κρίνει πολλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενδιαφέρον υπάρχουν από 10-11 ομάδες αλλά ο αριθμός αυτό θα φανεί στην πορεία αν ισχύει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ