Ολυμπιακός: Η άλλη βράβευση του Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)

Ολυμπιακός: Η άλλη βράβευση του Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού τίμησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την τεράστια προσφορά του στον σύλλογο, με τον ηγέτη των πρωταθλητών να έχει ακόμη μια σπουδαία βράβευση...

Στο φιλικό του Ολυμπιακού με τον Άρη ο Σύνδεσμος Βετεράνων του συλλόγου βράβευσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη σπουδαία προσφορά του στους ερυθρόλευκους εδώ και 11 χρόνια.

Ο ηγέτης των Πειραιωτών έχει καταφέρει από τις 18 Ιουνίου του 2010 να γιγαντώσει τον Ολυμπιακό και να τον έχει φέρει ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, ενώ είναι επί προεδρίας του σχεδόν μόνιμος πρωταθλητής Ελλάδος. Εκτός από τους τίτλους και την εγχώρια κυριαρχία, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου έχει δημιουργήσει ένα πανίσχυρο ρόστερ, παρέχει τα πάντα στους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές, ενώ έχει φτιάξει υποδομές που ζηλεύουν όλοι οι αντίπαλοι του στην Ελλάδα.

Τα μέλη του συνδέσμου των παλαίμαχων του Ολυμπιακού λοιπόν παρέδωσαν μία Χρυσή Μπάλα στον ιδιοκτήτη της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, ευχαριστώντας τον για όσα έχει προσφέρει στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Ωστόσο, το μεγαλύτερο βραβείο για τον ηγέτη του Ολυμπιακού είναι άλλο και καταδεικνύει πόσα έχει προσφέρει στον σύλλογο. Ένα βραβείο που δεν συγκρίνεται με… Χρυσή Μπάλα.

Στην ταινία του Ολυμπιακού λοιπόν για το 46ο πρωτάθλημα, τα λόγια του Πέδρο Μαρτίνς και των ποδοσφαιριστών της ομάδας για τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι αυτά που δείχνουν πόσο σπουδαίος πρόεδρος είναι και κυρίως πόσο πολύ αγαπάει τον σύλλογο. Ο Πορτογάλος τεχνικός αποθεώνει τον ηγέτη των Πειραιωτών, όπως και οι Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Ματιέ Βαλμπουενά και Αβραάμ Παπαδόπουλος για το πόσο διαφορετικός είναι από όλους τους άλλους προέδρους.

Όλοι υποκλίνονται στην αγάπη του για τον Ολυμπιακό, για το γεγονός ότι παρέχει τα πάντα και πως όλα λειτουργούν στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά και για τη φυσική του παρουσία, αφού ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι πάντα δίπλα στην ομάδα, στους παίκτες και τον προπονητή, όντας ο πρώτος και ο πιο παθιασμένος ερυθρόλευκος οπαδός, ενώ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αφιέρωσε σε εκείνον το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους: 

Πέδρο Μαρτίνς: «Νιώθω ότι το πρώτο βήμα έγινε χάρη στον πρόεδρο, η σταθερότητα και η καλή δουλειά. Αυτή η σταθερότητα και η συνέχεια έκανε αυτή την ούτως ή άλλως, δύσκολη χρονιά περισσότερο από των αντιπάλων μας, γιατί εκείνοι έκαναν διακοπές και είχαν χρόνο για προετοιμασία. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται κοντά μας στα αποδυτήρια. Έχουμε εβδομαδιαίες συναντήσεις, είναι ο πρόεδρος μας αλλά επίσης και ο πρώτος οπαδός του Ολυμπιακού. Είναι προφανώς ένας πρόεδρος γεμάτος πάθος.

Για αυτό πολλά από όσα κατακτήσαμε τα οφείλουμε στον πρόεδρο μας, Βαγγέλη Μαρινάκη, γιατί μας έδωσε τη σταθερότητα και τις συνθήκες εργασίες που ήταν άριστες. Από τις καλύτερες που υπάρχουν στην Ευρώπη. Και εγώ σαν προπονητής έχω τους καλύτερους επαγγελματίες χάρη σε αυτόν. Το ανθρώπινο δυναμικό που έχω είναι πολύ υψηλό, γιατί μου το επιτρέπει ο πρόεδρος, όπως φυσικά και την ποιότητα των παικτών.

Προφανώς ο Ολυμπιακός δεν θα ήταν εκεί που βρίσκεται χωρίς αυτόν τον πρόεδρο και για αυτό είναι από τα σημαντικότερα στοιχεία του συλλόγου».

Γιουσέφ Ελ Αραμπί: «Είναι ένας πρόεδρος που βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα. Αυτό είναι σημαντικό και για τους παίκτες αλλά και για τον σύλλογο. Το βλέπουμε ότι σε κάθε παιχνίδι είναι εκεί, έρχεται στα αποδυτήρια. Ξέρουμε ότι είναι ένας πρόεδρος που αγαπάει το ποδόσφαιρο, την ομάδα του και την πόλη του. Είναι σημαντικό για εμάς λοιπόν να έχουμε αυτή τη στήριξη. Έρχεται συχνά και συζητάμε, τον ακούμε, τον σεβόμαστε όλοι».

Αβραάμ Παπαδόπουλος: «Πάνω από όλα αγαπάει την ομάδα, δεν είναι επενδυτής και αυτό είναι πολύ σημαντικό και το έχουν καταλάβει όλα τα παιδιά. Είναι ένας άνθρωπος που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα.

Είναι πολύ σημαντικό να νιώθει ο ποδοσφαιριστής ασφάλεια, ειδικά τα δύσκολα χρόνια που ζούμε και την κρίση που περνάει γενικότερα το ποδόσφαιρο. Εμείς έχουμε έναν άνθρωπο που είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει.

Αφιερώνω το 46ο πρωτάθλημα στον πρόεδρο που έχει στηρίξει και εμένα αλλά και γενικότερα την ομάδα».

Ματιέ Βαλμπουενά: «Δεν είναι όλοι οι πρόεδροι έτσι γιατί υπάρχουν πολλοί πρόεδροι που κάνουν επιχειρήσεις και το ποδόσφαιρο δεν είναι το πάθος τους. Βλέπουμε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι κάποιος που θέλει να βλέπει την ομάδα του να είναι στην κορυφή, είναι πραγματικός οπαδός της ομάδας και θέλει όλα να λειτουργούν σωστά.

Νομίζω ότι ο Μαρινάκης παίζει έναν πολύ μεγάλο ρόλο σε αυτό και ότι θα συνεχίσει να μεγαλώνει τον σύλλογο. Ίσως υπάρχουν δυσκολίες, όμως πρέπει να ξεπεράσουμε μαζί αυτές τις δύσκολες στιγμές σαν οικογένεια. Έτσι στο τέλος η ανταμοιβή είναι μια πολύ καλή απόδοση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ